Educaţie electorală – proces de formare şi consolidare a spiritului civic al cetăţenilor



La data de 2 septembrie, AO Pro Lex, a realizat un seminar de instruire privind particularităţile specifice de implementare a campaniei de educaţie electorală “de la poartă la poartă”. În cadrul instruirii au participat 20 de beneficiari din or Leova, reprezentanţi ai organizaţiilor nonguvernamentale, voluntari ai asociaţiei obşteşti Pro Lex si ai asociaţiei obşteşti Parteneriat Social, şi alţi cetăţeni activi care au căpătat cunoştinţe teoretice şi deprinderi practice în domeniul realizării campaniei de educaţie electorală “de la poartă la poartă”. Beneficiarii au elaborat mesaje, strategii şi planuri de acţiuni pentru implementarea campaniei de educaţie electorală în vederea informării şi sensibilizării a 1500 persoane în etate din oraşul Leova cu privire la importanţa exercitării conştiente a dreptului de vot şi participării lor la referendumul constituţional republican din 5 septembrie 2010.

Seminarul a fost organizat în cadrul Proiectului „Un vot pentru un preşedinte, pentru o ţară, pentru un referendum corect şi liber”, componentă a Proiectului „Alege Conştient Alege Liber”,  gestionat de Centrului Naţional de Asistenţă şi Informare a Organizaţiilor Neguvernamentale din Moldova CONTACT”

 

Pentru informaţii suplimentare şi relaţii de contact , adresati-va la nr. de telefon 0263 2 45 85 , 079012597 sau prin e-mail la  prolex.leova@yahoo.com Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Persoana de contact- Vacarciuc Dinu, Preşedintele Asociaţiei Obşteşti Pro Lex, http://prolex.isgreat.org/.