Workshop-uri Inspiraționale GreenTech Rangers

Facebook event GTR Inspiration workshops

 

S-au deschis aplicările pentru sesiuni de workshop-uri inspiraționale în cadrul programului GreenTech Rangers.

 

GreenTech Rangers (www.greentechrangers.com) este un program de pre-accelerare pentru startup-uri, menit să îmbunătățească ecosistemul antreprenoriatului social / ecologic din Moldova. Acesta integrează diverse inițiative orientate spre a crea o călătorie de învățare și de dezvoltare pentru tinerii talentați și potențiali antreprenori pentru a îmbunătăți mediul înconjurător din țară.

Apelul este deschis persoanelor, care au idei inovatoare și durabile în domeniul tehnologiilor ecologice, cât și celor ce sunt interesate de domeniile GreenTech, CleanTech și EcoTech.

În cadrul sesiunilor vor fi prezentate următoarele subiecte din „Obiectivele de dezvoltare durabilă”:

  • Energie accesibilă și regenerabilă
  • Orașe și comunități durabile
  • Schimbări climatice
  • Startup-uri ecologice

Prima sesiune va avea loc pe 14 mai, la ora 18:30, în cadrul Generator Hub, Ștefan cel Mare 202/2, Kentford 2, etajul 4.

Persoanele interesate să participe la workshop-uri sunt invitate să aplice completând formularul de aici: http://bit.ly/GTRinspirational

GreenTech Rangers este implementat de un consorțiu format din 3 organizații: EcoVisio, MEGA și Generator Hub / DNT.Organizații vizate: EcoVisio | Generator Hub |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.