"Votez cu Aptitudine!" - Campania Persoanelor cu Dizabilități

Ajută-ne să distribuim acest articol:

 

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Campania "Votez cu Aptitudine!" este o acțiune organizată în contextul alegerilor prezidențiale din Republica Moldova în perioada octombrie 2016. Scopul campaniei este de a informa, mobiliza și încuraja persoanle cu dizabilități să își exercite dreptul la vot, pe de o parte. Pe de altă parte, campania 

se adresează autorităților responsabile de asigurarea accesibilității materialelor și a spațiului pentru persoanele cu dizabil

ități. 


Aceasta se califică drept o acțiune socială, apolitică.


Organiatorii încurajează cetățenia activă și exercitarea dreptului de vot secret, direct și liber exprimat pentru toți cetățenii. 


Urmăriți pagina de facebook CAJPD pentru activitățile campaniei și implicați-vă cu atitudine sănătoasă. 

Mesajul campaniei este: "Am aptitudinea să iau atitudine față de țara mea!"

Află aici cum te poți implica în cadrul campaniei, în calitate de ambasador.

 În cadrul campaniei, punem la dispoziția persoanelor cu dizabilități linia fierbinte " Votez cu Aptitudine!"- 022-022-020, pentru întrebări și clarificări privind drepturile persoanelor cu dizabilități în legătură cu exercitarea dreptului la vot.


Acest eveniment este organizat de către Centrul de Asistență Juridică pentru Persoane cu Dizabilități (CAJPD) în parteneriat cu Centrul de Instruire Continuă în domeniul Electoral (CICDE), cu sprijinul Asociației Promo-LEX, din sursele Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).
Opiniile exprimate în cadrul acestui eveniment nu reflectă neapărat poziția Asociației Promo-LEX și USAID.

 

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.