Acum poți aplica pentru o bursă de studiu internațională HMC și ASSIST

Visezi să studiezi într-una din școlile private de top din Marea Britanie sau SUA? ISCEO anunță programul de burse internaționale pentru elevi HMC și ASSIST, pentru anul academic 2022-2023.

Fii anume tu norocosul și câștigă oportunitatea de a studia, de a experimenta lumea, de a-ți aprofunda cunoștințele și de a-ți explora talentele în cadrul unui schimb intercultural, în afara țării. 

HMC și ASSIST oferă elevilor din R. Moldova burse de studiu complet finanțate și burse de studiu cu taxă de școlarizare redusă, de lungă durată (un an sau doi ani, în funcție de program). Programul de școlarizare DAVIS, coordonat de ASSIST, pune la dispoziția elevilor oportunitatea de a studia timp de doi ani la una dintre școlile partenere, din SUA. Găsești informații suplimentare despre programe și tipurile de burse pe site-ul ISCEO.

1.dfe22d5cEști eligibil pentru concurs, dacă:

  1. Ai 15-16 ani;
  2. Ești elev în clasa a X-a, liceu cu profil real sau umanist;
  3. Dai dovadă de o bună cunoaștere a limbii engleze, scris, citit și vorbit;
  4. Media generală, la sfârșitul clasei a IX-a, este mai mare de 8.5.

Accesează formularul de înscriere la aici și îndeplinește-ți visul cu un simplu click. Candidații se pot înscrie la prima probă până în data de 15 noiembrie 2021. 


HMC și ASSIST coordonează programele generale din Marea Britanie, respectiv SUA și colaborează cu International Study Centre for Educational Opportunities (ISCEO) în vederea selectării candidaților din R. Moldova. ISCEO organizează interviuri cu elevii și oferă sprijin candidaților înainte, în timpul și după plecarea lor în Marea Britanie sau SUA.

HMC pune la dispoziția candidaților o largă varietate de oferte de studiu în Marea Britanie, întrunind privilegii pentru elevi, precum: excelență academică, combinarea materiei școlare cu studii profesionale în domenii creative – sport, muzică, pictură, științe etc., sprijin emoțional, dezvoltare personală etc.

ASSIST oferă elevilor, pe timpul șederii lor în SUA, marea oportunitate să devină ambasadori ai patrimoniului cultural și valoric al țării din care provin, dar și să obțină educație performantă și calitativă gratuit, participând activ la cursuri și activități extracurriculare, în cadrul școlilor private americane. 

Author: Valeria Stratan

Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.

Become a Patron!Descopera ONG

Descopera Finanțatori

Active în ultima săptămănă