La Chișinău a fost deschis primul centru de vaccinare din țară



813b661f f684 4a70 b170 30a081e48276La Chișinău a fost deschis primul centru de vaccinare din țară. Activitatea acestuia ar fi fost imposibilă fără o infrastructură de telecomunicații funcțională.

Inginerii StarNet au construit-o de la zero, timp de 24 de ore infrastructura de telecomunicații al primului centru de vaccinare anti-Covid, deschis în incinta sălii de sport ASEM. 

Faptele bune nu s-au oprit aici, StarNet va asigura în continuare buna funcționare a rețelei, fără a percepe careva taxe pentru acest serviciu. 

„StarNet este participant activ în ceea ce privește susținerea municipalității și instituțiilor medicale. Am fost contactați de către Primărie, deoarece, probabil, doar noi avem capacitatea să construim toată infrastructura rețelei în timp record, de o zi.” -  a declarat Ion Roșca, Administrator StarNet Soluții. 

Pentru siguranța staff-ului medical și al pacienților centrului de vaccinare anti-Covid am instalat cel mai modern sistem de supraveghere video.

“Am venit cu soluțiile tradiționale de telecomunicații: aici sunt ultimele tehnologii de transport date și de acces la internet. Am adus televizoare pentru a organiza sistemul de ticketing. Am instalat și serviciul de televiziune pentru staff-ul medical și pacienții care vin să se vaccineze. Ne bucurăm că soluțiile noastre sunt potrivite pentru necesitățile actuale ale societății ” - a declarat Ion Roșca, Administrator StarNet Soluții. 

Autoritățile își propun să imunizeze zilnic până la 600 de persoane, iar primii beneficiari vor fi cadrele didactice. Ulterior, astfel de centre urmează a fi organizate în toate sectoarele din capitală. 

Anterior, StarNet a oferit conexiune Wi-Fi gratuită pentru Spitalul Raional din Orhei și a construit în 24 de ore rețeaua de telecomunicații a centrului de triere COVID-19 de la Moldexpo. 

Invităm toți agenții economici din țară, care au posibilitatea de a susține autoritățile în aceste momente dificile, să vină cu contribuția lor.

 

Împreună trecem prin toate!