Scrisoare deschisă din partea familiei Moldcel



MolcellCovidTrăind aceste timpuri dificile pentru întreaga lume, oamenii planetei se unesc și devin mai aproape, mai sensibili, mai receptivi unul față de celălalt. Oamenii devin o mare familie, unită în lupta pentru alte Vieți omenești.

Astăzi, fiind în epicentrul unei situații foarte grave pentru țară, noi, familia Moldcell, ne exprimăm recunoștința, aprecierea și sprijinul față de toți cei care sunt pe prima linia în lupta pentru viețile altor oameni.


Spunem un mare MULȚUMESC eroilor timpului nostru – Medicii. Ceea ce faceți acum nu are preț. Vă mulțumim pentru munca voastră titanică și dezinteresată. Sunt lucruri în viață care nu pot fi măsurate în bani. E imposibil să găsești un echivalent bănesc pentru contribuția zilnică în lupta cu virusul și în duelul pentru Viață. În semn de recunoștință, vă oferim drept ajutor în luna aprilie 300 minute naționale și 5 GB trafic Internet suplimentar la abonament.

În fiecare zi aveți grijă de noi toți. Și pentru că ne dorim să aveți putere în această nobilă misiune, sperăm ca prânzul zilnic gratuit din partea familiei Moldcell să vă facă zilele mai luminoase în această perioadă.

Numărul de bolnavi crește în fiecare zi, iar pentru tratamentul lor e nevoie de tot mai mult echipament special costisitor. Moldcell a ajuns la un acord privind livrarea, în calitate de donație din partea familiei Moldcell, a 10 dispozitive de ventilație pulmonară, care vor fi repartizate între Institutul de Medicină Urgentă, Spitalul Clinic Republican ”Timofei Moșneaga” și Spitalul Clinic din Bălți.

Tuturor bolnavilor le urăm sănătate, forță, credință și recuperare rapidă! Dragi pacienți, credem că totul va fi bine și vă transmitem cele mai luminoase gânduri. Iar ca timpul petrecut în spitalul de triaj din CE Moldexpo să treacă mai rapid, Moldcell vă oferă gratuit wi-fi de mare viteză, a cărui capacitate și putere am sporit-o special pentru Dumneavoastră. #RecuperareRapidă

VĂ MULȚUMIM, locuitori ai Moldovei, la fel și vouă, abonați Moldcell, pentru că stați acasă, salvând astfel Vieți: a voastră, a celor dragi și a tuturor celor din jur. Știm că acest lucru nu este ușor. În semn de recunoștință pentru conștientizare și responsabilitate, vă oferim pentru luna aprilie 10 GB trafic mobil gratuit pentru a utiliza cele mai bune servicii video: YouTube, Netflix, Rutube și Amazon Prime. #StaiAcasă

VĂ MULȚUMIM, dragi profesori, pentru dăruire și încredere în viitorul țării. Pentru abilitatea de a vă adapta rapid noilor condiții, pentru flexibilitate, dorința de schimbare, forța și dragostea față de copiii noștri. Tuturor profesorilor, abonați Moldcell, care au nevoie de trafic Internet suplimentar pentru a desfășura lecții online, le oferim 50 GB trafic. #MulțumimPentruDragoste

VĂ MULȚUMIM, dragi copii, pentru înțelegere, răbdare și putere. Sunteți bravo! Ați pășit deja în viitor, studiind prin Internet. Pentru 500 de copii care nu au posibilitatea să studieze online, Moldcell acordă 15 000 GB lunar pe întreaga perioadă de carantină. #ViitorulNostru

VĂ MULȚUMIM, stimați clienți, parteneri, concurenți, prieteni, voluntari Moldcell pentru solidaritate într-o cauză comună, cea mai importantă pentru țara noastră la moment. Pentru ca toți noi să putem susține Moldova în continuare, Moldcell nu încetează să asigure o conexiune de înaltă calitate, oferind cetățenilor țării, prin canalele sale online, toate serviciile și produsele necesare pentru o comunicare stabilă în orice condiții.

Moldcell #TotulVaFiBineS

 

https://www.moldcell.md/