Simpals donează laringoscoape instituțiilor medicale din R. Moldova

simpals covid19Compania Simpals a marcat pe 1 aprilie aniversarea de 18 ani cu o donație de laringoscoape instituțiilor medicale din Republica Moldova.

"Țara noastră e bântuită de epidemie. Numărul celor infectați crește cu fiece zi. Iar lucrul cel mai oribil este că unul din cinci infectați este medic. Este ceva inadmisibil! Am discutat cu medicii și am aflat de ce au nevoie acum. S-a dovedit că spitalele duc lipsă de laringoscoape video, care ar permite medicilor să lucreze de la distanță cu pacienții, fără risc de infectare."

În acest an, compania a donat câteva laringoscoape video spitalelor din Moldova, pentru ca medicii noștri să fie sănătoși! Echipă Simpals speră că acest gest va contribui la salvarea mai multor vieți. 

Compania Simpals și-a început activitatea cu 18 ani în urmă și este cunoscută prin gama sa largă de produse populare precum 999.md, sporter.md, point.md, forum.md, achizitii.md, ș.a.

 

 

Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.