Donație importantă în contextul luptei cu COVID-19 din partea JLC Group



jlccovidTot mai multe companii mari din Republica Moldova se solidarizează cu lupta pe care o duce întreaga societate împotriva răspândirii coronavisulului. În contextul pandemiei, Compania „JLC” S.A., „Incomlac” S.A. și rețeaua de supermarkete „Jardi” a venit cu donații către spitale, fonduri medicale dar și către Primăria capitalei, în susținerea acțiunilor întreprinse în lupta cu virusul.

Compania „JLC” S.A., „Incomlac” S.A. și rețeaua de supermarkete „Jardi”, parte a grupului „JLC Group”, a donat 150 de mii de lei, dintre care 60 de mii de lei au fost repartizați Fondului Medical „Valeriu Ghereg”, iar alți 90 de mii de lei - Primăriei Chișinău.

Compania nu a putut rămâne indiferentă la situația în care s-a pomenit Republica Moldova. Lupta cu pandemia de coronavirus îi privește pe toți. Iată de ce compania a hotărât să doneze această sumă de bani, sperând că în acest mod va contribui la achiziționarea echipamentelor și medicamentelor necesare, astfel încât împreună să trecem peste această mare provocare, numită Covid -19. 

„Îndemnăm toți antreprenorii să contribuie și să se mobilizeze, pentru a oferi un sprijin oamenilor infectați, precum și medicilor care sunt astăzi pe linia întâi. Ei sunt cu siguranță eroii țării noastre”, menționează reprezentanții JLC Goup.