Reteaua de magazine „Family Market”, reteaua de restaurante „SALAT” si fabrica de mezeluri „Mezellini”, doneaza 150 000 de lei Spitalului de Boli infectioase „Toma Ciorba”



familymarketcsrCompania nu a putut ramane indiferenta si a decis sa doneze o suma de bani pentru achizitionarea echipamentelor si materialelor necesare in contextul epidemiei de Coronavirus COVID-19.

Gheorghita Ana-Lucia, Directorul companiei, ii indeamna pe toti sa contribuie in masura posibilitatilor si sa se mobilizeze pentru a ajuta cat mai multe persoane.

„In momente dificile trebuie sa punem umarul si sa ne implicam pentru a depasi cat mai rapid situatia data. In timp ce noi stam acasa, medicii si personalul medical fac eforturi uriase ca sa trateze si sa salveze fiecare viata, expunandu-se personal pentru binele general. Apelam la toti, ca in aceste momente critice, sa dea dovada de responsabilitate si solidaritate.”, a mentionat ea.

Compania la fel va distribui gratis spitalului apa potabila si marfuri de igiena personala. Paralel se vor identifica persoane imobilizate pentru a le oferi gratis produse alimentare.