Invitație la Conferința Națională pentru Antreprenoriat Social, ediția a VII-a



FB cover conferinta AS 2022 2Ne pregătim pentru cel mai așteptat eveniment al anului dedicat antreprenoriatului social din Moldova − Conferința Națională pentru Antreprenoriat Social. În acest an, Asociația obștească „Eco-Răzeni”, organizează cea de-a VII-a ediție a Conferinței în parteneriat cu Parlamentul Republicii Moldova, iar evenimentul va avea loc miercuri, 2 noiembrie 2022, ora 10:00, în Sala Europei, sediul Parlamentului. 

Vă invităm să descoperiți, împreună cu noi, ce ne-a reușit timp de cei 5 ani de la adoptarea cadrului normativ privind antreprenoriatul social, dar și să analizăm provocările actuale cu care continuă să se confrunte actorii acestui sector în plină dezvoltare. Vă promitem, și de această dată, discuții fructuoase, la nivel european și național, privind antreprenoriatul social, cu nume cunoscute ale acestui domeniu din țară și de peste hotare, experți și antreprenori sociali de succes. 

Pe agenda conferinței veți găsi practici și politici la nivel național și european în vederea promovării antreprenoriatului social și a întreprinderilor sociale de inserție, măsuri legislative în Moldova în favoarea acestui sector. În mod tradițional, Conferința de anul acesta va include, de asemenea, expoziția întreprinderilor sociale din Moldova. 

Cei interesați să participe sunt rugați să completeze formularul de înscriere disponibil aici: https://forms.gle/oKjuH6YxHyCPyj3y6

În urma completării formularului, veți primi un email de confirmare a participării - numărul de locuri fiind limitat, iar accesul în clădirea Parlamentului fiind permis doar participanților confirmați. Limbile de lucru ale conferinței vor fi româna, rusa și engleza.

Evenimentul va fi transmis și online pe paginile de Facebook ale Parlamentului RM și AO Eco-Răzeni.

Eveniment organizat cu sprijinul: Uniunii Europene; Ministerului Federal Austriac pentru Afaceri Sociale, Sănătate și Protecția Consumatorilor; Platformei Naționale din Moldova: Promovarea unui viitor european și o mai bună colaborare cu Forumul Societății Civile din Parteneriatul Estic; Platformei pentru promovarea antreprenoriatului social în Moldova; Asociației obștești „EcoVisio”; Asociației Europene de Filantropie (EVPA); IM Swedish Development Partner.