Despre motivare și personal branding în ultima sesiune LeaderSHE din ediția a II-a



Motivarea și delegarea în leadership, personal branding și follow up în  orientarea în carieră   au fost subiectele care au încheiat ultima sesiune LeaderSHE din ediția a II-a.

Societatea civila in ImaginiSesiunea a debutat în compania trainerului, Nati Vozian care le-a oferit liceenelor sfaturi practice despre cum să scrie corect o scrisoare de motivare și un CV. Fiind o sesiune de follow up, Nati Vozian a discutat cu participantele deciziile lor referitoare la viitoarea lor profesie și la facultatea aleasă. La final, Nati Vozian le-a încurajat pe fete, să fie încrezătoare în forțele proprii și în alegerile pe care le fac.

În a doua parte a sesiunii, trainerul, Elena Scutaru  le-a vorbit participantelor despre personal branding. Liceenele au avut ocazia să afle cum își pot folosi calitățile personale pentru a-și crea o imagine de succes. Elena Scutaru le-a sugerat fetelor să învețe să se cunoască pe sine, să fie conștiente de atuurile lor și să le folosească. Ea le-a adus și câteva exemple prin care le-a demonstrat că  marketing-ul în formarea unui brand e bine să fie bazat pe inovație și calitate.

Ultima sesiune LeaderSHE din această ediție s-a încheiat cu un training pe motivare și delegare în leadership. Aceasta le-a prins foarte bine fetelor, mai ales că multe din ele deja și-au lansat propriile proiecte. Trainer-ul, Victor Bujoreanu a venit cu exemple concrete despre delegarea eficientă a sarcinilor și despre motivare.

1121131 2

 

 

 

 

 

Acest proiect este implementat de INVENTO şi AO "CAAP" cu suportul Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova prin intermediul Programului de Granturi pentru Democraţie din reusele acordate de Guvernul SUA.