Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 6095

Comitetul Internaţional pentru Diplomaţie Civică , participant la Gala Bunelor Practici



clip_image002_copy

La 27 iunie 2012, Comitetul Internaţional pentru Diplomaţie Civică a participat la prima ediţie a „Galei Bunelor Practici. Promovarea Transparenţei în Sectorul Asociativ din Moldova 2012”.   Participarea se datorează depunerii dosarului cu activităţile organizaţiei, ce reflectă transparenţa Comitetului.  Printre premianţii galei se numără organizaţii din Republica Moldova, dar şi cele din regiunea transnistreană care promovează transparenţa activităţilor desfăşurate la nivel local, regional şi naţional. În total, s-au oferit 9 distincţii, plus trei premii speciale din partea Fundaţiei Soros Moldova.

La prima ediţie a Galei, 19 organizaţii au depus aplicaţii, pentru a „demonstra” transparenţa activităţilor lor. Pentru toţi participanţii s-au oferit diplome ce confirmă aplicarea acestora la concurs.

Expertul Independent, membru al juriului, Dl Gheorghe Caraseni a menţionat că îşi doreşte ca evenimentul acesta să fie de o amploare mai masivă, avînd o mediatizare mai intensă din partea presei.

Evenimetul a fost organizat de către Centrul Naţional de Asistenţă şi Informare a ONG-urilor din Modova CONTACT, graţie suportului financiar oferit de FHI 360 şi USAID.

 

www.civicdiplomacy.org