Forumul Regional al Tinerilor AntreprenoriMoldova Employment and Entrepreneurship Education and Training Activity (MEEETA)

Micro Enterprise Development Activity: Job for Youth (MEDA:J4Y) 

FORUMUL  REGIONAL AL TINERILOR ANTREPRENORI 

27-29 martie,  2012.

Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri”, mun Bălţi 

Scopul activităţii: Promovarea tinerilor antreprenori din regiune prin susţinerea şi dezvoltarea capacităţilor de afirmare şi consolidarea eforturilor în crearea de parteneriate pentru o mai bună integrare în mediul de afaceri. 

În program:

●  Expozitia  “Start&Growth

  Tîrgul  locurilor de muncă

  Concursuri, Prezentări, mese rotunde 

Organizatori: Asociaţia Femeilor de Afaceri din mun. Bălţi în colaborare cu Reprezentanţa Winrock Internaţional în Moldova; 

Parteneri:         PST  Academica,                      

Donatori:          Fundaţia Internaţională "Liechtenstein Development Service" şi Fundaţia Argidius 

Participanţi:  Antreprenorii tineri - beneficiarii proiectului și potențialii  beneficiari,  Reprezentanţii  Winrock, Reprezentanţii Fundaţiei  Led,  Reprezentanţi APL, AOFM, ONG, Instituţii de învăţămînt, Organizaţii pentru dezvoltarea IMM, Bănci, Agenţi economici. 

Încurajăm  participarea  IMM  care au necesitatea să-şi promoveze produsele/serviciile pe piaţa regională din mun.Bălți.

Antreprenorii cointeresaţi să participe la acest eveniment sunt rugați să se înregistreze pînă pe 20 martie 2012 la adresa: grosudragos@mail.md, sau la numărul de  tel. 231/60895.  

Persoana de contact Dragoş Grosu, asistent programe MEEETA. și MEDA :J4Y