Webinar: Întrebări Incomode despre Design

AH LOGO CHISINAU 1

America House Chișinău invită toți doritorii să participe la un webinar pe 23 aprilie începând cu orele 17:00 despre design grafic alături de Constantin Șarcov - designer, fondator și art director în cadrul agenției de creație din Piko Creative, de la care veți afla despre stereotipurile în design, întrebări incomode și cum nu se face design.

Înregistrați-vă la eveniment accesând link-ul: https://fb.me/e/pBVIk8jNJ

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.