World Earth Day: How Can We Make a Difference!?

AH LOGO CHISINAU 1

Ziua Pământului este marcată pe 22 aprilie în fiecare an, din 1970, și continuă să crească ca un fenomen mondial axat pe promovarea vieții curate și a unui habitat sănătos și durabil pentru oameni și animalele sălbatice. Sărbătorirea Zilei Pământului servește ca un memento conștient despre cât de fragilă este planeta noastră și cât de important este să o protejăm.

America House Chișinău îi invită pe toți la un Facebook live (https://fb.me/e/1i5vaQTvx)  dedicat sărbătoririi Zilei Pământului alături de invitatul nostru special: Greg Koch pe 22 aprilie începând cu orele 16:30.

Domnul Greg va vorbi puțin despre Ziua Pământului, va spune de ce este atât de important să avem grijă de natură și ce acțiuni ar trebui întreprinse pentru protejarea mediului în care trăim. Vă așteptăm cu drag!

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.