What is National Arab American Heritage Month?

AH LOGO CHISINAU 1

În 2017, aprilie a devenit oficial Luna Națională a Patrimoniului Arabo-American. Luna aceasta sărbătorește istoria și cultura arabilor americani. Scopul Lunii Națiunii  Arabo- Americane este de a crește gradul de conștientizare cu privire la aspectele distincte și diverse ale acestei culturii.

America House Chișinău îi invită pe toți la un Facebook live pe 21 aprilie la orele 17:00 dedicat sărbătoririi Lunii Naționale a Patrimoniului Național Arabo- American alături de invitata noastră specială: Liliana Pulbere - șef al departamentului de engleză, coordonator Cambridge, profesor de engleză Cambridge la Școala Internațională HERITAGE.

Doamna Pulbere va vorbi despre modul în care este sărbătorită Luna Patrimoniului Arabo-American în SUA. De asemenea, ea va împărtăși modul în care a experimentat cultura și patrimoniul arab, concentrându-se în principal pe oameni, comunitate, stil de viață și valori social-culturale (cum ar fi familia și educația); Literatură și muzică; Mâncare tradițională.

Link-ul evenimentului poate fi accesat aici: https://fb.me/e/2bNSCWrPR

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.