Meet an American: An Introduction to U.S. World Heritage Sites

AH LOGO CHISINAU 1

18 aprilie este Ziua Internațională a Monumentelor și Locurilor recunoscute la nivel internațional. Ziua a fost propusă de Consiliul Internațional pentru Monumente și Situri (ICOMOS) pe 18 aprilie 1982 și aprobată de Adunarea Generală a UNESCO în 1983. Acesta își propune să evidențieze importanța conservării, rolul monumentelor și al siturilor de patrimoniu în societate și educație.

Cu această ocazie, America House Chișinău invită pe toți să participe pe 19 aprilie la un nou Facebook live începând cu orele 16:30 la o nouă sesiune marca  „Meet an American” cu Kimball Erdman-profesor asociat, Departamentul de arhitectură peisagistică, Universitatea din Arkansas și să afle despre:

- Ce este un sit al Patrimoniului Mondial și în ce fel diferă de un parc național?

- Cultural sau natural? O scurtă prezentare generală a siturilor Patrimoniului Mondial SUA

- Studii de caz: Parcul Național Yellowstone, Parcul Național Carlsbad Caverns, Parcul Național Mesa Verde și Monticello și Universitatea din Virginia.

Link-ul evenimentului care este gratuit și virtual poate fi găsit aici: https://fb.me/e/d3T2ZmCuL

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.