Webinarul LIVE: 7 Metrici pentru Analiza Rezultatelor din Google AdsBoomerang Agency te invită la un nou Webinar GRATUIT

Dacă ești antreprenor și vrei să te asiguri că fiecare sumă investită în Campanii este o alegere profitabilă, trebuie neapărat să afli care sunt cei 7 indicatori de performanță pe care trebuie să îi urmărești ca să-ți maximizezi profitul și să faci investiții corecte. 

Dacă ești marketer, este obligatoriu să folosești acești 7 KPI pentru că doar așa poți să urmărești clar ce ai făcut bine și ce mai poți îmbunătății la campania pe care ai creat-o pentru clienții tăi. Iar când îți vor cere un raport de performanță, vei avea cifre clare pe care să discutați. 

În Webinarul LIVE la care te invităm să participi ne vom concentra punctual pe 7 indicatori de performanță importanți pe care te vom învăța să îi folosești singur pentru a aduce rezultatele pe care ți le dorești din promovarea afacerii. Vom discuta despre performanțele pe care le poți obține prin Google Ads și vom lucra live într-un cont de Ads ca să înțelegi fiecare etapă și voi analiza 2 Studii de Caz reale unde am aplicat acești KPI și am obținut rezultate Wow. 

Evenimentul GRATUIT  va avea loc Miercuri, 28 aprilie, ora 19:00 și tot ce trebuie să faci ca să participi este să intri pe link-ul https://bit.ly/webinar_inregistrare și să te înscrii. 

Ce vei afla concret în Webinarul LIVE?

  • Vei afla care sunt cei mai importanți 7 indicatori de performanță pe care trebuie neapărat să îi urmărești 
  • Vei învăța să folosești datele colectate pentru a lua decizii mai bune 
  • Vei știi ce optimizări să faci ca să îmbunătățești performanțele afacerii pe care o promovezi
  • Vei avea acces la 2 Studii de Caz, pe care le vom discuta și pe care le vom explica pas cu pas ca să înțelegi de ce am procedat așa
  • Vei vedea pas cu pas, într-un cont live, toate optimizările pe care le facem noi și vei putea să le faci și tu

Cine te va îndruma pe parcursul Webinarului

Salut, numele meu este Tudor Plăcintă, sunt expert certificat în Google Ads, Trainer la Prima Școală Google Adwords din Moldova și Fondatorul Boomerang Agency. 

În ultimii 7 ani, împreună cu colegii mei, am promovat afaceri din aproape toate nișele de pe piață și am testat o mulțime de strategii pentru a vedea ce funcționează cel mai bine. 

Din propria experiență am văzut că multe afaceri se promovează prin Google Ads fără să știe că nu fac lucrurile bine sau că există și alte canale poate mai profitabile. 

Bineînțeles, oricine se poate promova cu succes prin Google Ads, dar trebuie să știi cum și când să o faci. 

Printre cele mai valoroase lucruri pe care le-am făcut de-a lungul anilor pentru clienții noștri a fost faptul că le-am oferit claritate asupra modului în care funcționează promovarea prin serviciile Google. 

Astfel, fiecare antreprenor a putut să ia decizii mai bune pentru afacere, pentru că au înțeles exact cum funcționează Google Ads și cum completează imaginea de ansamblu a business-ului. 

De ce să participi?

Așa cum am ajutat sute de clienți să găsească acea claritate care le lipsea ca să pună lucrurile cap la cap și să facă investiții profitabile, în cadrul Webinarului Gratuit mi-am propus să îți ofer și ție claritatea de care ai nevoie. 

Te voi învăța pas cu pas cum facem noi lucrurile când vine vorba despre KPI pe care îi urmărim, cum optimizăm în baza lor și cum obținem rezultatele pentru care clienții ne aleg. 

Vom lucra direct într-un cont live ca să vezi toți pașii și toate setările și vom analiza 2 studii de caz reale și cifrele pe care le-am obținut pentru clienții noștrii folosind optimizările pe care le vei învăța și tu. 

Înscrie-te acum GRATUIT și învață să faci lucrurile și mai bine în Google Ads! 

Webinarul va avea loc în DATA și tot ce trebuie să faci ca să participi este să îți lași datele mai jos ca să îți rezervi locul. 

Înscrie-te acum! 

https://bit.ly/webinar_inregistrareArticolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet