Burse

John Smith Trust Fellowship 2020: Deschiderea perioadei de aplicare

Distribuie prietenilor:


Ambasada Britanică la Chişinău anunţă deschiderea perioadei de aplicare pentru programul John Smith Trust Fellowship 2020.

Acest program care derulează timp de patru săptămâni în mai multe orașe din Marea Britanie este destinat potențialilor lideri din 12 țări din fosta Uniune Sovietică, inclusiv Republica Moldova. Programele se desfășoară în jurul a trei piloni - o perspectivă unică asupra instituțiilor din Marea Britanie, întrevederi cu specialiști de talie internațională din Regatul Unit și dezvoltarea abilităților de leadership prin traininguri și workshopuri. Participanții programului ajung chiar și la Downing Street 10 (Reședința și Oficiul Primului Ministru Britanic).

Dacă vii din domeniile: buna guvernare, statul de drept sau justiția socială, ai vârsta cuprinsă între 25 și 35 de ani și vorbești fluent limba Enlgeză, atunci această oportunitate este pentru tine!

Perioada de aplicare: 23 Martie – 19 Aprilie

Pentru mai multe detalii despre procesul de aplicare accesați următorul site: https://johnsmithtrust.org/ 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet