Cerere de ofertă în cadrul licitației locale achiziția brichete din lemn sub forma de vouchere prin ”Programului de sprijin pe perioada iernii a persoanelor afectate de conflictul din Ucraina aflate în R.M."(licitația repetata)



NiNSCRISOARE DE INVITAȚIE LA LICITAȚIE 

Data:                25 OCTOMBRIE 2023

Către:               potențialul furnizor de brichete din lemn sub formă de vouchere

Ref. noastră: Caritas Moldova, Numărul Proiectului: 2209131

Achiziția dată va avea loc din cadrul ”Programului de sprijin pe perioada iernii a persoanelor afectate de conflictul din Ucraina aflate în Republica Moldova” ce se implementeză prin suportul financiar de la Caritas Austria în parteneriat cu Nachbar in Not (Neighbour in Need) și  Austrian Development Cooperation(ADA).

Subiect: LICITAȚIA PENTRU ACHIZIȚIA DE BRICHETE DIN LEMN SUB FORMA DE  VOUCHERE PENTRU IMPLEMENTAREA PROIECTULUI UMANITAR ÎN CONTEXTUL CRIZEI REFUGIAȚILOR ȘI ENERGETICE DIN REPUBLICA MOLDOVA

 

Stimate doamna / domnule,

Fundația Caritas Moldova (Caritas Moldova) intenționează să acorde un contract de furnizare unui furnizor calificat pentru achiziția a 488 de tone de brichete din lemn pentru refugiații ucraineni, familiile gazdă și persoane vulnerabile din Moldova.

Vă informez că sunteți invitat să participați la procedura de licitație deschisă pentru contractul de furnizare menționat mai sus.

Vă rugăm să rețineți: din cauza urgenței extreme și a situației de pe piață, Caritas Moldova a scurtat, în conformitate cu procedurile sale interne de achiziții, termenul minim de depunere a ofertelor. Termenul limită de depunere a ofertei este: 08.11.2023, ora 17:00

 

Dosarul complet de licitație include:

  1. Termeni și condiții pentru ofertanți(accesații link)
  2. Anexa 1 - Plan de livrare(accesații link)
  3. Anexa 2 - Formular de cerere de ofertă(accesații link)

Se va incheia un contract tip de furnizare cu ofertantul castigator.

Așteptăm să primim oferta dumneavoastră care trebuie depusă cel târziu 08.11.2023, ora 17:00.

 

Vă rugăm să trimiteți oferta dvs. pe e-mail la: procurement@caritas.md sau prin posta.

Ofertele vor fi evaluate până la data de 13.11.2023, iar participanții vor fi informați imediat după decizie (prin e-mail).

Întrebări de clarificări pot fi trimise pe e-mail la adresa: procurement@caritas.md , nu mai târziu de 06.11.2023, ora 17:00.