Concurs oferte comerciale nr. 0520GIZ pentru achiziționarea de materiale promoționale

Asoсiaţia Obştească “Eco-Răzeni” este o organizaţie necomercială locală fondată în 1998 cu sediul în sat. Răzeni, r. Ialoveni. Misiunea asociației este de a implementa programe eficiente şi durabile pentru crearea oportunităţilor de participare a tinerilor la dezvoltarea comunităţii şi incluziunea socio-profesională a tinerilor din categorii defavorizate, inclusiv cu dizabilităţi.

Conform planului de activitate al Asoсiaţiei Obştești “Eco-Răzeni”, pentru anul 2020-2021, în cadrul proiectului „Cetățean informat – cetățean implicat!” finanțat de către Uniunea Europeană și Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei, sunt planificate o serie de evenimente și activități care necesită materiale promoționale și de vizibilitate.

Scopul concursului:
Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie specializată în producerea materialelor promoționale și de vizibilitate necesare Asoсiaţiei Obştești “Eco-Răzeni” în perioada noiembrie 2020 – februarie 2021, care vor fi furnizate la solicitare. În acest context, Asociația Obștească ”Eco-Răzeni” solicită oferte de prețuri pentru următoarele materialelor promoționale și de vizibilitate (vezi MOSTRE):

Nr. Cod/Denumire produs Descriere Cantitate
1. (A) Tricou · Greutate material: min. 150 g/m2
· Material: 100% bumbac
· Culoare: alb
· Mărimi: S-XXL (numărul de unități pentru fiecare mărime va fi specificat în contract)
· Dimensiuni  personalizare: logou 4 culori, format A4, termotransfer, unilateral
250 buc.
2. (B) Chipiu · Țesătură: 100% bumbac
· Greutate: aprox. 260 g/m2
· Mărime: universală (ajustare prin cataramă metalică), cu 6 panele
· Culoare: bej / alb / gri
· Dimensiuni  personalizare: serigrafie, logou 4 culori, max. 110*55 mm
250 buc.
3. (C) Pix biodegradabil, cu mină albastră · Culoare: alb / albastru deschis
· Dimensiuni produs: min. ø 10*130 mm
· Dimensiuni personalizare: logou 4 culori, față 4.2*0.6 / verso 3.9*0.6
250 buc.
4. (D) Torbiță din pânză · Greutate material: min. 140 g/m2
· Material: 100% bumbac
· Culoare: crem / bumbac natural
· Dimensiuni produs: min. 370*400 mm
· Dimensiuni mânere: min. 650 mm
· Dimensiuni  personalizare: logou 4 culori, format A4, termotransfer, unilateral
250 buc.
5. (E) Cană termoizolantă, fără mâner · Material: oțel inoxidabil
· Capacitatea: min. 500 ml
· Culoare: albastru / negru / verde
· Dimensiuni personalizare: logou 4 culori, max. 30*50 mm
50 buc.
6. (F) Umbrelă · Culoare: albastru deschis / gri
· Material: poliester
· Tip: automată,  nepliabilă, se acceptă fără husă
· Diametru: min. 1050 mm
· Dimensiuni personalizare: logou 4 culori, max. 200*100 mm
50 buc.

Criterii de selecție a companiei:
1) Experienţa companiei candidate (prezenţa pe piaţă, clienţi fideli/referinţe) – 5%;
2) Încadrarea în specificațiile tehnice și fizice solicitate – 10%;
3) Condițiile și termenii de livrare și plată – 10%;
4) Preţ competitiv, inclusiv cu respectarea raportului preţ/calitate – 75%.

Dosarul de aplicare trebuie să conțină următoarele documente și informații:
1) Formularul tip de ofertă (semnat și ștampilat), poate fi accesat AICI;
2) Scurtă descriere a companiei, imagini cu materiale promoționale similare realizate anterior, lista cu clienți și scrisori de referință (opțional).

Dosarul de aplicare va fi completat în limba română și expediat la următoarea adresă:
r. Ialoveni, s. Răzeni, str. Ștefan cel Mare 49/1B, MD 7728; fax 026873325 sau prin email la adresa: ecorazeni@gmail.com cu mențiunea ”Ofertă materiale promoționale”.

Achiziționarea prezentului lot cu 6 (șase) tipuri de materiale promoționale (1100 buc.) este estimată la valoarea de 117 000 lei, cu TVA la cota 0%.

Termenul limită de expediere a ofertelor comerciale este 26 octombrie 2020. Detalii pot fi obţinute telefonic la numărul 026873325, 079641243, Sergiu Gurău.

Doar companiile selectate vor fi contactate. Dosarele incomplete nu se vor evalua.

Concursul de oferte comerciale se desfășoară în conformitate cu prevederile Manualului de proceduri pentru achiziții și a Politicii anticorupție ale Asoсiaţiei Obştești “Eco-Răzeni”.

Pentru informaţii suplimentare vizitaţi www.ecorazeni.md

Vă mulţumim pentru participare la concurs!

Organizaţia noastră este recunoscută ca un actor activ în promovarea drepturilor omului în comunităţile din raionul Ialoveni, desfăşurînd în parteneriat cu autorităţile administraţiei publice locale de ambele nivele, instituţiile de învăţămînt, mass-media, structurile de tineret şi ong-urile activităţi de educaţie şi conştientizare a drepturilor omului de către opinia publică (campanii de sensibilizare a publicului larg, publicaţii, seminare, cursuri de instruire, concursuri, activităţi de educaţie neformală, program de granturi mici pentru tineri).

Din aprilie 2010, Eco-Răzeni în parteneriat cu Consiliul Raional Ialoveni coordonează programul raional Fondul pentru Tineri Ialoveni (www.fondultinerilor.md). În decembrie 2012, asociaţia a fondat prima întreprindere socială în domeniul alimentaţiei publice din Republica Moldova – Floare de cireş SRL (www.floaredecires.org) în cadrul căreia activează două servicii sociale: instruirea la locul de muncă a persoanelor cu dizabilități și cantina de ajutor social. Începînd cu august 2013, Eco-Răzeni în parteneriat cu Inspectoratul General al Poliţiei coordonează programul naţional Supraveghere de Vecinătate în Moldova. Organizaţia are nouă persoane angajate, dintre care șapte femei şi doi bărbaţi.

Asociaţia are în portofoliu peste 40 de proiecte implementate cu suportul Ambasadei SUA în Moldova, Ambasadei Norvegiei la Bucureşti, Agenţiei de Cooperare Internaţională a Germaniei (GIZ), Fundaţiei Soros Moldova, Fondului Naţional pentru Democraţie (NED) din SUA, PNUD Moldova, Oficiului în Moldova al Băncii Mondiale, Fundaţiei Est-Europene Moldova, IM Swedish Development Partner, Ministerul Federal Austriac al Muncii, Afacerilor Sociale, Sănătății și Protecției Consumatorilor, Ministerul Afacerilor Externe al Estoniei, Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC), Ministerului Mediului, Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova, Consiliului raional Ialoveni, ș.a.