Moldtelecom oferă 100 de telefoane mobile și 300 de cartele SIM pentru personalul medical antrenat în lupta împotriva Covid-19



Stire mare 23.03Astăzi, atenția noastră, a tuturor, este îndreptată către limitarea răspândirii epidemiei de coronavirus Covid-19. Responsabilitate pentru aceasta o poartă fiecare dintre noi, însă povara cea mai grea este purtată de medicii antrenați în lupta pentru sănătatea pacienţilor infectaţi. 
 
Pentru revenirea cât mai curând la starea normală a lucrurilor, Moldtelecom se alătură acțiunilor de luptă cu epidemia de coronavirus și donează 100 de telefoane mobile și 300 de cartele SIM cu minute și trafic de internet inclus pentru personalul medical antrenat în acest proces.



Pentru a contribui într-un mod cât mai eficient la aceste acțiuni, Moldtelecom a comunicat cu responsabilii de la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale ca să identifice bunurile și serviciile ce ar permite ușurarea și îmbunătățirea lucrului cu pacienții. Una dintre principalele sarcini ale personalului medical în această perioadă grea este monitorizarea telefonică a persoanelor aflate în izolare la domiciliu și comunicarea intersectorială pentru coordonarea măsurilor de contracarare a infecției. 

Moldtelecom întreprinde toate măsurile necesare în raport cu angajații și clienții săi pentru limitarea  răspândirii infecției. Clienții companiei dispun de resurse online pentru deservire și conectarea serviciilor noi. De aceea, îndemnăm toate persoanele să evite expunerea în locuri publice, si contactul cu alte persoane.

Sănătatea are prioritate! #StaiAcasă