‘’Investiţia în sufletul omului e cea mai durabilă”



Secretele comunicării eficiente, tipurile de comunicare şi povestea de succes a Ambasadoarei LeaderSHE, Nina Costiuc a fost agenda sesiunii de pe 1 Decembrie.

Pentru început participantele au descoperit împreună cu Anastasia Pociumban, formatoare în domeniul Comunicării Eficiente şi Feedback,conceptele de bază ale comunicării. Fetele au analizat şi studiat noi tehnici, precum Sandwich şi BEEF, au înţeles importanţa de a-l oferi într-o formă constructivă.

În partea a doua a zilei, fetele pornesc în excursie, spre Budeşti. Aici ele sunt aşteptate de Nina Costiuc, primarul general al Comunei. Ca o adevărată gazdă, Nina Costiuc le-a arătat împrejurimile şi le-a povestit despre realizările sale, şi a echipei cu care a conlucrat, în calitate de primăriţă din 1995.Realizările şi personalitatea puternică a Ninei Costiucle-a impresionatpe fete. Ea le-a îndemnat pe participantele noastre să fie curajoase, mereu pozitive, să muncească, să persevereze şi să nu le fie frică de investiţii, mai ales de ‘’investiţia în sufletul omului”, care este „cea mai durabilă”.

Următoarea sesiune LeaderSHE va avea loc sâmbătă, 8 decembrie la Comrat.
Proiectul „LeaderSHE” este realizat cu sprijinul financiar al Ambasadei Statelor Unite prin Democracy Grants Program.