Vrei să-ți controlezi mai bine banii? Începe acum!



UCIP IFAD a lansat de curînd primul spot video din cele patru în cadrul campaniei de educație financiară.

Primului spot: ,,Vrei să-ți controlezi mai bine banii? Începe acum”, vine ca un instrument de suport pentru cei care doresc sa invețe să-și administreze eficient banii personali. În cadrul acestei campanii vom vorbi despre importanta unei evidențe clare a veniturilor și a cheltuielilor, vom învăța cum să structurăm un buget excedentar sau cel putin echilibrat, vom oferi indicii despre cum să stabilim un set de obiective clare si importante pentru a asigura o stabilitate financiară pe termen lung.

Pentru a construi un viitor financiar de succes, e nevoie de cunoștințe despre gestiunea inteligentă a surselor bănești. Să nu uitam că nivelul de trai depinde în mare măsură de cunoștințele financiare de care dispunem și capacitatea de a gestiona nu doar partea administrativă a afacerii, dar și partea financiară. Întotdeauna ne dorim mai mult și deaceea deseori ne întrebăm: ,,cum aș putea ridica nivelul de trai al familiei mele?" Răspunsul la această întrebare ar putea fi: implicarea într-o afacere. Pentru a păși mai departe, nu doar implicarea ta contează și DORINȚA de a înființa o afacere, dar și menținearea unei bune evidențe a veniturilor și a cheltuielilor. Această este ceea ce-și propune UCIP IFAD la începutul campaniei de educație financiară lansînd primul spot video  

De asemenea, pentru a primi o informație mai amplă despre cum să îți administrezi finanțele personale, puteți descărca ghidul de educație financiară accesînd http://www.ucipifad.md/wp-content/uploads/2018/12/Ghid_-Educatie-financiara.pdf.

Produsul video, pe care îl puteți privi mai jos poate fi descărcat și ulilizat în scop de informare, pe aspecte de educație financiară, fara acordul autorului, de către toți cei care sunt interesați.

https://www.youtube.com/watch?v=lAi2yHWd9Nc