Bursă de studii parțială la QSI Chișinău pentru anul școlar 2021-2022

Aplică pentru o bursă parțială de studii pentru copilul tău la ȘCOALA INTERNAȚIONALĂ QSI Chișinău

Școala privată internațională din Chișinău din grupul Quality Schools International lansează un apel pentru obținerea unor burse parțiale de studii începând cu anul școlar 2021-2022, pentru elevii cu vîrsta cuprinsă între 5 și 17 ani. Formularul de aplicare este disponibil aici.

Reprezentanța QSI de la Chișinău oferă în acest an o serie de până la 8 burse pentru copiii moldoveni care ar dori să studieze la o școală după programul de studii american, în limba engleză, cu profesori calificați de peste ocean și cu un sistem de predare neobișnuit pentru Republica Moldova. Bursa va face ca taxa de studii să fie competitivă cu taxa altor școli private din Chișinău. Suma care urmează să o achite familia copilului în cazul obținerii bursei QSI Chișinău va fi în jurul a 7000 USD. Bursele vor fi acordate în dependență de necesitățile financiare ale familiei.

Școlile QSI se diferențiază de școlile tradiționale din Republica Moldova prin:

 • sistemul de notare echivalent cu cel american;
 • programul de studii american;
 • limba engleză ca limbă de studii;
 • profesori americani calificați;
 • spirit de comunitate;
 • relație prietenoasă elev - profesor;
 • diploma de absolvire este echivalentă cu diploma unui liceu din SUA;
 • clase de dimensiuni mici (4-12 elevi);
 • posibilitatea absolvenților QSI de a-și continua studiile la o universitate în străinatate (rata de admitere la universitățile internaționale a absolvenților școlilor QSI este de 100%);
 • interacțiune cu elevi din întreaga lume (anual sunt înrolați elevi din diferite țări);
 • practicarea în cadrul școlii a diverselor activități extracurriculare precum: robotică, calculatoare, pictură, storytelling, jocuri în aer liber, jocuri de societate, club de gătit, pian etc.
 • atmosfera neformală a școlii dezvoltă abilități necesare în pregătirea pentru universitate, angajare și pentru viață în general;
 • școala oferă și posibilitatea de transportare (extra-cost) a elevilor la școală și acasă.

Credo-ul școlii QSI este faptul că toți elevii sunt capabili să învețe și că este responsabilitatea școlii să ofere un mediu potrivit și toate condițiile pentru atingerea succesului. Sutdiile la QSI Chișinău se bazează pe principiul Mastery Learning. Principiile pentru Succes ale QSI sunt: Încrederea, Bunătatea și Politețea, Interacțiunea de Grup, Grija pentru Ceilalți, Responsabilitatea, Dragostea pentru Frumos, Efortul Independent.

QSI International Schools este o organizație non-profit fondată în anul 1971 cu școli în peste 30 de țări. În Chișinău școala a fost deschisă în 1996, în apropierea unui parc din sectorul Buiucani. Școala include 12 săli de clasă, o bibliotecă, o sală de artă, un laborator de știință, o cantină, o sală de sport echipată pentru jocuri precum volei, basket și tenis, de asemenea un teren de fotbal și baschet afară și un teren de joacă pentru copiii mai mici.

Aplicanții vor trece o selecție internă, urmată de un interviu împreună cu părinții acestora. Vor fi selectați pînă la 8 elevi. Școala QSI Chișinău va acoperi o parte subtanțială din taxa de școlarizare pentru fiecare din anii de studii până la absolvire.

Pot aplica: Copii cu vîrsta cuprinsă între 5 și 16 ani. Cunoașterea limbii engleze nu este obligatorie, aceasta se învață intensiv în primul an de studii.

Aplicațiile vor fi deschise între 22 februarie – 15 martie 2021:  linkul de aplicare

Persoana de contact din cadrul QSI Chișinău: +373 22 588 346 / +373 60368237 Marina Capațina


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.