Burse

Oportunități de studiu în Tailanda

Distribuie prietenilor:


Agenția de cooperare internațională pentru dezvoltare din Tailanda (TICA) în colaborare cu instituțiile de învățământ superior din Tailanda, anunță despre oferta de bursă pentru Ciclul II, Master, în cadrul Programului internațional postuniversitar din Tailanda (TIPP) pentru anul academic 2020-2021.

Dosarele se vor depune la Agenția de cooperare internațională pentru dezvoltare din Tailanda, până la 31 martie 2020.

Informații detailate privind procedura de depunere a cererilor pot fi obținute accesând următorul link:http://tica.thaigov.net/main/ sau consultând Anexa. Date de contact: tipp@mfa.mail.go.th.

Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet