frule

Extinderea termenului de prezentare a CV-ului la Cererea de exprimare a interesului din data de 06.11.2024

CERERE DE EXPRIMARE A INTERESULUI

Republica Moldova

Denumirea subproiectului

„Fortificarea educației prin cercetare în medicină și farmacie în cadrul USMF „Nicolae Testemițanu” FORCE_Farm”

 

Nr. Acord subfinanțare: MD-MOED-6542-ASF-U2-09 din 27.11.2023

Nr. Referință: MD-USMF-406154-CS-INDV

Extinderea termenului de prezentare a CV-ului la Cererea de exprimare a interesului

din data de 06.11.2024

 

Titlul sarcinii: „Instruirea studenților, masteranzilor, doctoranzilor în domeniile farmacogeneticii și ecologiei”

Proiectul învățământului superior din Moldova (PÎSM) este un proiect finanțat de Banca Mondială care urmează să fie implementat în perioada mai 2020 - decembrie 2025.

În cadrul realizării Proiectului învățământului superior din Moldova, finanțat de către Banca Mondială, Instituția Publică Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova a obținut subproiectul „Fortificarea educației prin cercetare în medicină ți farmacie în cadrul USMF „Nicolae Testemițanu” – FORCE_Farm” și respectiv a semnat Acordul de finanțare cu Ministerul Educației și Cercetării și intenționează să aplice o parte din surse pentru servicii de consultanță/expertiză.

Prin intermediul acestui subproiect IP USMF „Nicolae Testemițanu” își propune realizarea unui set de activități orientate spre modernizarea și dezvoltarea procesului educațional prin fortificarea capacităților tehnico-materiale și prin crerșterea abilităților de cercetare a studenților, masteranzilor și doctoranzilor, precum și a tinerilor cercetători.

În cadrul subproiectului vor fi actualizate și  optimizate Planul de învățământ la programul de studii superioare integrate Farmacie și curricula disciplinelor, precum și vor fi dezvoltate curricula noi pentru a spori nivelul de corespundere a competențelor achiziționate cerințelor pieței muncii în Republica Moldova.

Una din sarcinile propuse în cadrul subproiectului este instruirea studenților, masteranzilor, doctoranzilor din cadrul USMF „Nicolae Testemițanu” în domeniile farmacogeneticii și ecologiei, axată pe dezvoltarea competențelor și abilităților de activitate în laboratoarele științifice în domeniul vizat cu scopul pregătirii viitorilor specialiști, absolvenți ai universității, pentru aplicarea în practică a competențelor privind cercetarea și activitatea practică.

Termenii de referință (TOR) sunt anexați la prezenta Cerere de exprimare a interesului sau pot fi găsiți pe următorul site web: https://juridic.usmf.md/ro/anunturi-3/subproiectul-moderinzarea-si-fortificarea-educatiei-prin-cercetare-farmacie-si-medicina.

IP USMF „Nicolae Testemițanu” invită experți eligibili internaționali („Experți”) să își exprime interesul pentru prestarea serviciilor în instruirea studenților, masteranzilor, doctoranzilor în domeniile farmacogeneticii și ecologiei.

Experții interesați vor expedia informații care să demonstreze că au calificările necesare și experiența relevantă pentru prestarea serviciilor de instruire a studenților, masteranzilor, doctoranzilor, axată pe îmbunătățirea curriculară a disciplinelor bazate pe cercetare.

Expertul care urmează să fie selectat trebuie să dețină următoarele calificări:

  1. Studii universitare în una din specialități Farmacie/Medicină/Biologie/Biologie genetică/ Genetică;
  2. Titlu științific de doctor în științe farmaceutice/medicale/biologice;
  3. Experiență în domeniul practic și științific privind farmacogenetica și ecologia;
  4. Capacitate de organizare și coordonare eficientă a activităților în grup.
  5. Abilități și competențe de aplicare a metodelor moderne de instruire.
  6. Abilități de comunicare și capacitatea de a presta serviciile de instruire în limba română.
  7. Va constitui un avantaj:
  • experiența de predare/instruire atât academică, cât și sub formă de training-uri/ cursuri de instruire/ ateliere de lucru etc. în domeniul farmacogeneticii și ecologiei.

Se atrage atenția experților internaționali interesați asupra secțiunii III, punctele 3.14, 3.16 și 3.17 din „Regulamentul privind achizițiile pentru debitorii IPF” iulie 2016, revizuite în noiembrie 2017 și august 2018 („Regulamentul privind achizițiile”), care stabilește politica Băncii Mondiale privind conflictul de interese.

Expertul va fi selectat în conformitate cu metoda „Selecția consultanților individuali” prevăzută în Regulamentul privind achizițiile.

Informații suplimentare pot fi obținute la adresa de mai jos în timpul orelor de lucru:   8:00-17:00.

Cererile trebuie să includă scrisoarea de exprimare a interesului, CV și cel puțin două scrisori de recomandare aferente (dacă există).

Propunerile trebuie să fie expediate la adresa de mai jos, personal, până la  data de: 12.12.2024, ora 15:00, (ora locală a Republicii Moldova), indicând titlul sarcinii pentru care se aplică.

Adresa: or. Chișinău,

Bd. Ștefan cel Mare 165, Birou 213

Tel: 022-205-240

E-mail: vadim.juc@usmf.md


Autentificare/Creare cont

Folosiți câmpurile de mai jos pentru a vă loga într-un cont existent.

Folosiți butoanele sociale pentru a vă loga într-un cont existent sau pentru a deschide un cont nou. Pentru a crea un cont nou fără rețele sociale folosiți linkul de aici

Am uitat Login-ul | Am uitat parola