Keystone Moldova - Cercetare sociologică



I.P. Keystone Moldova invită companiile cu experiență în realizarea cercetărilor sociologice să depună dosarul pentru licitația deschisă până la 30 Septembrie 2024, ora 17:00  

I.P. Keystone Moldova a fost fondată în anul 2004 și are drept scop de a contribui la incluziunea socială a grupurilor vulnerabile, inclusiv a persoanelor cu dizabilități.

În cadrul ProiectuluiParteneriate locale pentru eficiența energetică în servicii socialefinanțat de Uniunea Europeană, co-finanțat și implementat de Fundația Soros Moldova, în parteneriat cu I.P. Keystone Moldova și A.O. „Fondul de Inovații Sociale din Moldova”, I.P. Keystone Moldova va contracta prin licitație deschisă o companie (persoană juridică) care va realiza cercetarea sociologică cantitativă privind determinarea cunoștințelor, atitudinilor și practicilor populației generale privind eficiența energetică și înțelegerea comportamentului unor grupuri distincte din Republica Moldova față de măsurile de eficiență energetică.  

Detalii despre cercetarea sociologică sunt prezentate în Termenii de Referință, iar modalitatea de participare la licitație și criteriile de selectare a companiei sunt descrise în Instrucțiunile pentru ofertanți.

Persoanele juridice interesate sunt invitate să prezinte dosarul pentru licitația deschisă care va cuprinde:

  • Oferta tehnică elaborată în conformitate cu Formularul A
  • Oferta financiară elaborată în conformitate cu Formularul B

ATENŢIE: Oferta tehnică şi oferta financiară vor fi transmise în două e-mail-uri diferite, cu mențiunile aferente.

În câmpul SUBIECT se va indica următorul text:

Pentru oferta tehnică: Oferta tehnica_2024.EU_Cercetare

Pentru oferta financiară: Oferta financiara_2024.EU_Cercetare

 

Dosarul fi expediat la următoarea adresă electronică: moldova@khs.org. Termenul limită de expediere a dosarelor este:  30 Septembrie 2024, ora 17:00.  

Dosarul va fi depus în conformitate cu cerințele din Termenii de referință și în strictă conformitate cu procedura prevăzută în Instrucțiunile pentru ofertanți. Dosarele incomplete nu vor fi examinate.

După expedierea ofertelor, vă rugăm să vă asigurați că oferta a fost recepționată de I.P. Keystone Moldova sub forma unui e-mail de confirmare.  I.P. Keystone Moldova este responsabilă numai pentru ofertele confirmate.

DOCUMENTE

Formularul A. Oferta tehnică

Formularul B. Oferta financiară

Instrucțiuni pentru ofertanți

Termeni de referință pentru realizarea cercetării sociologice  

 

DATE DE CONTACT ȘI INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Marcela Dilion-Strechie, directoare de proiect, I.P. Keystone Moldova

Email: mstrechie@khs.org

Telefon: 068680447

Întrebările de clarificare pot fi transmise în formă scrisă pe adresa email mstrechie@khs.org până la data de 20 Septembrie 2024, ora 17:00.