Cerere de ofertă: Elaborarea tururilor virtuale pentru membrii Asociației Dnestrovskii Fruct

Distribuie prietenilor:Cerere de oferte (CdO)

 

Număr:                                    CdO_02/21

Data emiterii:                            12 februarie, 2021

Termen limită pentru oferte:     1 martie, 2021

Descriere:                                Elaborarea tururilor virtuale pentru membrii Asociației Dnestrovskii Fruct (Partener Malul stâng) în cadrul Proiectului 00106291, Advanced Cross-River Capacities for Trade Project (AdTrade)

Pentru:                                     Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct” (Partener Malul Drept)

Punctul de contact:                   [email protected]

Natalia Olari –

Secțiunea 1: Instrucțiuni pentru ofertanți

  1. Introducere

Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct” este o uniune de persoane juridice care întrunește peste 180 întreprinderi membre care activează în sectorul horticol, marea majoritate producători și exportatori de fructe.

Un obiectiv esențial al organizației este dezvoltarea și diversificarea piețelor de export pentru întreaga gamă de fructe produse de către membrii asociației: mere, prune, cireșe, caise, struguri de masă, dar și produse procesate.

Asociația Moldova Fruct, având ca partener Asociația Dnestrovskii Fruct în cadrul proiectului „Dezvoltarea capacităților de export  pe  malurile Nistrului” (AdTrade), finanțat de Suedia și implementat de PNUD, au ca scop comun dezvoltarea capacităților de export a membrilor săi (producători și exportatori de fructe), pentru a cuceri piețe alternative.

O activitate propusă în cadrul proiectului este elaborarea de tururi virtuale la câteva companii membre ale asociației Dnestrovskii Fruct (4 companii), care dispun de plantații și facilități post-recoltare moderne. Aceste tururi urmează a fi incorporate pe pagina moldovafruct.md și dnfruit.md.

În contextul expus, Asociația Moldova Fruct lansează concursul de selectare a uneia, sau mai multe companii (în dependență de gradul de specializare a potențialilor ofertanți) care să elaboreze aceste tururi și să le integreze în site-urile: moldovafruct.md și dnfruit.md.

Ofertanții sunt responsabili să se asigure că ofertele lor sunt primite de Moldova Fruct în conformitate cu instrucțiunile, termenii și condițiile descrise în prezenta Cerere de ofertă (CdO). Nerespectarea instrucțiunilor descrise în această CdO poate duce la descalificarea (neluarea în calcul) a ofertei respective.

  1. Termen limită și protocol

Ofertele trebuie expediate până 1 martie, 2021 prin e-mail la adresa [email protected]

În corespondența privitoare la prezenta CdO rugăm să vă referiți la numărul acesteia: CdO_02/21. Ofertele primite după data specificată vor fi considerate ca fiind cu întârziere și pot fi luate în considerare doar la discreția Moldova Fruct.

Descarcă cererea completă


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.