Solicitare de Propuneri: RFP# StartupCityCahul-2021-007 Servicii de consultanță juridică pentru Proiectul EU4Moldova Startup City Cahul

Distribuie prietenilor:Solicitare de Propuneri: RFP# StartupCityCahul-2021-007 

Servicii de consultanță juridică pentru Proiectul EU4Moldova Startup City Cahul 

Pentru: “Eu4Moldova Startup City Cahul”

Finanțat de: UE prin intermediul Suediei

Data limită de aplicare: 12.03.2021, 15:00, Chisinau time

Asociația Națională a Companiilor TIC (ATIC) invită companiile interesate să prezinte propuneri pentru servicii de consultanță juridică conform termenilor de referință descriși în Anexa 1 - la prezentul RFP, în cadrul proiectului „EU4Moldova Startup City Cahul” finanțat de UE prin Guvernul Suediei.

Pentru detalii despre ofertă, vă rugăm să descărcați Solicitarea de Propuneri – “Request for Proposal” (RFP) în format pdf. de pe pagina ATIC.

În formularea propunerilor, companiile interesate se vor ghida de lista documentelor obligatorii solicitate în Anexa 1 la RFP, care includ Formularele tip A-F (formulare Word).

Gasiti anunt pe pagina ATIC si documentele pentru descarcare aici.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.