MAIB donează 500 000 lei spitalului “Toma Ciorbă” pentru a-l susţine în lupta cu COVID-19



big maib doneaza 500 000 lei spitalului toma ciorba pentru a l sustine in lupta cu covid 19Moldova Agroindbank împărtăşeşte convingerea că suntem MAIBuni în eforturi comune şi că inclusiv o situaţie precum este cea cauzată de COVID-19 constituie un catalizator care să unească întreaga societate şi să ne mobilizeze la fapte bune.

MAIB a decis să doneze suma de 500 000 lei Spitalului Clinic de Boli Infecţioase „Toma Ciorbă”. Suma va fi direcţionată pentru susţinerea materială a personalului medical implicat în lupta împotriva COVID-19, dar şi pentru achiziţia aparatajului medical vital şi consumabilelor necesare. Prin acest gest, ne manifestăm preţuirea specială pentru munca personalului medical din Republica Moldova, cei care astăzi sunt la propriu pe baricade.  



„Solidaritatea este cauza care contează cu adevărat pentru societate în astfel de momente. Împreună cu echipa de management, Moldova Agroindbank a decis să direcţioneze acest suport financiar Spitalului Clinic de Boli Infecţioase „Toma Ciorbă”, una dintre instituţiile medicale în prima linie de luptă pentru sănătatea pacienţilor infectaţi cu COVID-19. 

Stimaţi lucrători medicali, vă mulţumim pentru profesionalism, dedicare şi pentru că şi-n aceste circumstanţe demonstraţi prin propriul exemplu că dincolo de profesionişti, dincolo de problemele sistemului, aveţi o inimă cât galactica de mare, dedicându-vă totalmente pentru a restabili starea de sănătate a fiecărui pacient! Apreciem maniera responsabilă în care staţi la straja sănătăţii şi îngrijiţi persoanele dragi nouă – cetăţenii Republicii Moldova”, a declarat Serghei Cebotari, Preşedintele MAIB.

Pentru că ne pasă” – este mesajul comunicat de Moldova Agroindbank de la primele semne ale răspândirii COVID-19. 

Pentru că apreciem” - este mesajul pe care îl adresează astăzi echipa MAIB în mod special medicilor, asistenţilor, infermierilor, întregului personal care lucrează în clinici şi spitale pentru a salva vieţi omeneşti!

Întreaga echipă MAIB este convinsă că prin responsabilitate şi spirit civic vom depăşi pericolul provocat de COVID-19, devenind mai puternici, mai empatici, mai buni.

De aceea, îndemnăm, inclusiv prin acest gest, sectorul privat să se implice, să susţină, să facă diferenţa! Împreună – mai puternici în lupta cu COVID-19!