Simpozionul “Voluntariatul ca Formă de Dezvolatre Profesională şi Cetăţenie Activă”





În prima decadă a lunii februarie 2010 va avea loc simpozionul “Voluntariatul ca Formă de Dezvoltare Profesională şi Cetăţenie Activă”.  Simpozionul va fi organizat în incinta Facultăţii Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii de Stat “A. Russo” din Bălţi.

Simpozionul va  cuprinde organizarea unei expoziţii de fotografii şi materiale elaborate în cadrul proiectului, o expoziţie de resurse (cărţi, CD-uri şi casete de predare a limbii engleze) achiziţionate în cadrul proiectului, 2 seminare (Asiciaţii Obşteşti care Promovează Educaţia Civică, şi Pregătirea Profesională a Voluntarilor în Cadrul unui Program), o masă rotundă unde vor participa reprezentaţi ai instituţiilor finanţatoare, partenerii proiectului şi studenţii voluntari unde se vor discuta rezultatele proiectului şi propuneri de îmbunătăţire a programului pentru ediţia următoare.

Participanţii vor putea deasemenea îndeplini 2 formulare pentru a participa la două concursiri organizate în cadrul simpozionului:

1.Eu Pledez pentru Educaţia Civică şi

2.Programul de Voluntariat a Şcolii Viitorilor Profesori de Limba Engleză.

La finele programului va fi organizată ceremonia de înmînare a certificatelor de participare partenerilor şi voluntarilor proiectului, precum şi extragerea formularelor de la concursurile sus-menţionate şi înmînarea premiilor (cărţi şi CD-uri în limba engleză) învingătorilor acestor 2 concursiri şi studenţilor voluntari în cadrul celei dea 2-a ediţii a şcolii.

Asociaţiile obşteşti şi organizaţiile de stat, dar şi persoanele fizice cointeresate de a participa la următoarea ediţie a şcolii sunt deasemenea invitaţi să participe la acest eveniment.

Evenimentul este oragnizat în cadrul celei dea doua ediţii a proiectului “Şcoala Viitorilor Profesori de Limba Engleză” implimentat cu susţinerea finaciară a Ambasadei SUA.

Toţi doritorii de a participa la acest eveniment sunt rugaţi să se inscrie în lista participanţilor expediind un mesaj de confirmare pe adresa de email: felt_school@yahoo.com cu denumirea mesajului “Nume Dvs: Participant la Simpozion” pînă la data de 1 februarie 2010.

Posted in Announcements, Simpozium on Volunteering

Posted: 2010-01-03 05:48:31

Citeste articolul/Sursa