Seminar pentru Profesorii Responsabili de Disciplina Şcolară “Educaţia Civică





La data de 15 ianuarie 2010 A.O. “Centrul pentru Educaţie Continuă” va organiza un seminar pentru profesorii de la Liceul Teoretic Bălăureşti. Seminarul  este axat pe tema “Iniţiative de voluntariat pentru comunitatea locală” şi are drept scop familiarizarea participanţilor cu elaborarea, managmentul şi evaluarea unui program de voluntariat, precum şi tehnici şi metode de promovare a voluntariatului în rîndurile elevilor în cadrul disciplinei şcolare de educaţie civică.

Profesorii care activează la diverse instituţii în diverse localităţi din rn. Nisporeni şi sunt responsabili de promovarea lecţiilor în cadrul disciplinei şcolare de educaţie civică sunt deasemenea invitaţi să participe la acest seminar. Pentru a se înscrie la seminar participanţii pot să ne contacteze pînă pe data de 14 ianuarie 2010, ora 11.00 la numărul de telefon: 06 99 06 154.

Seminarul este organizat în cadrul “Şcolii Viitorilor Profesori de Limba Engleză”, proiect implimentat cu susţinerea financiară a Ambasadei SUA.

Posted in Announcements, Seminars

Posted: 2010-01-05 11:42:39

Citeste articolul/Sursa