De Ziua Europei promovăm Siguranţa Rutieră în Moldova



Societatea civila in Imagini

La 18 mai 2013 la Chişinău a avut loc celebrarea Zilei Europei. Evenimentul s-a desfăşurat în Scuarul Teatrului de Operă și Balet.

Echipa Automobil Club din Moldova în colaborare cu PNUD a promovat siguranţa rutieră a tuturor participanţilor la trafic. Şoferii şi pasagerii au avut ocazia să testeze un mecanism ce imită accidentul rutier, lovitură frontală la viteza de 30 km/h, demonstrînd importanţa cuplării centurii de siguranţă. Iar pietonii au susţinut campania Long Short Walk, alături de mascota zebră, semnînd banerele "Eu merg pentru...". În cadrul evenimentului au fost distribuite şi reflectorizante pentru pietoni, pentru ca aceştia să fie văzuţi de şoferi pe timp de noapte sau vizibilitate redusă!

Acest proiect este realizat cu asistenţa Programului „Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii”, finanţat de Uniunea Europeană şi cofinanţat şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), care are drept scop să contribuie la promovarea încrederii între ambele maluri ale Nistrului prin implicarea autorităţilor locale, societăţii civile, comunităţii de afaceri şi altor părţi interesate în activităţile de dezvoltare economică şi socială a comunităţilor locale.

             Societatea civila in Imagini

 

 

 

 

 

 

 

 

Societatea civila in Imagini