Vezi modalitățile de donație pentru proiectele de pe platforma de crowdfunding: Sprijina.md



111111 min

Crowdfundingul este o tehnică de finanțare a proiectelor folosind resurse online (forumuri, platforme de socializare etc.) desprinsă din crowdsourcing. La baza ei stă ideea de a apela la o comunitate ca un potențial finanțator pentru a dezvolta un produs, invenții și colectarea de capital pentru lansarea afacerilor mici și mijlocii.

Pentru a asigura cu succes activitatea platformei Sprijina.md, colaborează cu B.C. Moldova-Agroinbank S.A. pentru a transfera sursele colectate către beneficiari iar pentru a face posibilă colectarea de fonduri pe platformă colaborăm cu echipa StarNet; RunPay; B.C. Moldova-Agroinbank S.A., PayPal şi Innova Hosting.

Modalităţile de donare şi descrierea acestora sunt expuse mai jos:

Donează online / PayPal
Introduceţi suma şi selectaţi valuta donaţiei şi completaţi datele personale, după acesta vei fi redirecţionat către pagina de procesare a plăţii.

Suma, Numele, Prenumele şi comentariu vor apărea pe site, în lista donaţiilor campaniei date. Selectaţi ‘Donaţie anonimă’ dacă doriţi ca numele să nu fie publicat.

RunPay Terminal
Cu siguranță fiecare din noi dăm cu ochii peste aparatele de plată zilnic. Procedură este foarte simplă. Este foarte comod și împreună putem colecta sumele mult mai repede. Dacă fiecare care vede acest post terminal ar dona un minim de 10 lei, împreună putem atinge rezultate mari!
Plăteşte rapid și ușor prin automatele de plată RunPay. Vă rugăm să selectați compartimentul ‘Servicii financiare, după care accesați ‘Sprijina.md’ și întroduceți codul ‘xxxx’.
Nu e nevoie de mulți bani, dar de mulți oameni. Este o metodă comodă și accesibilă pentru fiecare din noi.

Transfer bancar
Prin transfer bancar în orice filială a B.C. Moldova-Agroinbank S.A., utilizând următoarele rechizite bancare:
Beneficiar: A.O. ,,Comunitatea Tinerilor Ambițioși”;
Adresa juridică: or. Chișinău, str. Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni, 59/B, ap.(of.1);
Cod Fiscal / IDNO: 1016620000664
Banca – B.C. Moldova-Agroinbank S.A. fil.nr. 32;
Cod Bancar – AGRNMD2X493
Cod IBAN: MD54AG000000022512828841.
Scopul transferului –  ‘Denumirea după caz’.

În acest context putem concluziona că avem contracte „user-friendly” pentru cei ce vor să apeleze la serviciile platformei de crowdfunding: Sprijina.md.