Apel de recrutare a voluntarilor: AMBASADORII ECO(logiei)

Distribuie prietenilor:


 

AO Centrul de Instruire și Dezvoltare Personală „ANIMA” în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret CRAT din cadrul DÎTS municipiul Bălți, cu suportul Uniunii Europene anunță deschiderea aplicației pentru postul de VOLUNTAR Ambasador ECO(logie), pentru perioada octombrie 2020 - mai 2021 în municipiul Bălți, în cadrul Proiectului „Tinerii Anticafenelei pentru un mediu sustenabil prin servicii publice locale calitative”.

7 tineri Ambasadori ai ECO(logiei), din municipiul Bălți, vor fi abilitați ca Educatori de la ”egal la egal” în domeniul ecologiei/serviciilor publice locale de calitate în timpul unui Curs de formare, cu antrenarea experților naționali. În perioada noiembrie 2020 – mai 2021, Ambasadorii vor organiza pentru semenii săi 35 de ore de informare, cu susținerea unui Mentor din echipa de implimentare a proiectului.

Echipa de 7 Ambasadori a ECO(logiei) vor avea parte de activități de teambuilding, ședințe de planificare, CARNET de VOLUNTAR, și vor face parte din familia organizatorilor a EXPO-Forumului planificat pentru luna aprilie 2021.

Pentru a face parte din Echipa Ambasadorilor aplică aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfoJXPyUu3N73qiGh_TULjwO5baNQ6Y-ujvHb8RvAgD6neVJg/viewform

pînă în data de 25 septembrie.

Criterii de selecție:

  1. Tânăr cu vârsta cuprinsă între 14-20 ani, din municipiul Bălți;
  2. Dornic de a fi parte din activități non formale;
  3. Responsabil/activ/comunicabil/empatic)

__________________

Proiectul „Tinerii Anticafenelei pentru un mediu sustenabil prin servicii publice locale calitative”  implementat de AO „Centrul de Instruire și Dezvoltare Personală ANIMA” benificiară a Programului de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a Uniunii Europene (UE), acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerii proiectului în regiunea de dezvoltare Nord sunt AO „Pro Cooperare Regională” și AO ”CASMED”.1


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet