Au descoperit țara prin World Wild Quest

Distribuie prietenilor:


wwq1

Clubul Voluntarilor al Centrului Republican pentru Copii și Tineret ARTICO a organizat și desfășurat cea de a 9-a ediție a evenimentului World Wild Quest. Zeci de tineri au concurat în aventura virtuală, unde au reușit să descopere cele mai frumoase, misterioase și necunoscute locuri din Republica Moldova. Au călătorit în lung și lat prin țară și au cunoscut nu doar localități, locații dar și istoricul acestora. 

Cei mai bravo s-au ales cu premii unice oferite cu drag de sponsorii evenimentului Agenția de turism Cunoaște-ți Țara și și Lilu Eco Shop, desigur și cu titlu de câștigător al ediției. Reușita evenimentului a mai fost posibilă implicării echipelor partenerilor ce au lansat emoții pozitive și voie bună, pentru care le mulțumim.

Cunoaște-ți Țara este o agenție de turism, care organizează excursii variate în Republica Moldova, România și Ucraina. Având în vedere circumstanțele în care ne aflăm acum, Cunoaște-ți Țara organizează drumeții, camping-uri cu cortul, kayaking și multe alte activități în cele mai pitorești zone ale Moldovei, de aceea nu ratați șansa să petreceți toamna aceasta, descoperind ceva nou.

Urmează-ți visul alături de Clubul Voluntarilor ARTICO!

wwq2


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet