Participă gratuit la un atelier de fotografie de natură sălbatică



Afișa atelierului de fotografie de natură sălbatică

 

Pentru cei pasionați de fotografie și natură, grupul de inițiativă „Clima prin obiectiv” au pregătit pentru tine un atelier care le îmbină pe ambele la un loc.

Ai ocazia să participi la un atelier de fotografie de natură sălbatică (wildlife photography), pe parcursul zilei dei 12 octombrie. Împreună cu experții Vitalie Ajder și Silvia Ursul, vei învăța cum să surprinzi cele mai autentice momente cu animalele în mediul lor natural.

Organizatorii vor posta mai multe detalii despre atelier pe pagina evenimentului de pe Facebook, dar și în formularul de aplicare: https://bit.ly/atelier_de_fotografie

Atelierul cuprinde două componente importante:
Partea tehnică (utilizarea setărilor camerei, luminii și adaptarea la condițiile naturale din teritoriu; compoziția în fotografia de natură sălbatică…);
Partea de abordare etică a animalelor (timpul și locul potrivit în fotografia diferitor specii de animale; abordarea potrivită a animalelor în scop de fotografiere; abilitatea de observare și ascultare a animalelor; partea etică a fotografiei de natură sălbatică…).

După atelier, vei avea ocazia să aplici tot ce ai învățat și să contribui cu lucrările tale la o expoziție publică, care va uni lucrările participanților de la atelier. Expoziția va prezenta fauna Moldovei și efectele schimbărilor climatice asupra acesteia.

Dacă vrei să te alături unei comunități de entuziaști ai naturii și fotografiei, aplică acum! Locurile sunt limitate. https://bit.ly/atelier_de_fotografie

❗Termen limită de aplicare – 6 octombrie. Persoanele vor fi anunțate de selecție pe parcursul perioadei de aplicări, dar nu mai târziu de 7 octombrie.

Data: 12 octombrie (pe parcursul zilei);
Locație: EcoVisio (str. Alexei Mateevici 71);

Participarea la atelier este gratuită, costurile fiind acoperite de către partneri.

Autorul imaginii: Vitalie Ajder

Inițiativa este implelentată de grupul de inițiativă „Clima prin obiectiv” cu suportul Ambasadei Regatului Ţărilor de Jos la Chişinău şi Asociaţia ADEPT în cadrul programului Tulip Youth Academy, în parteneriat cu Asociația „EcoVisio”.