Instruiri pe tema eficinței energetice pentru sectorul rezidențial



O nouă rundă de instruiri pentru locuitorii(-oarele) activi(-ve) civic din mediul rural interesați(-te) de eficiență energetică!

💡 Transmite această oportunitate tuturor care ar putea fi interesați(-te) și motivați(-te), pentru că pregătim o comunitate de consultanți(-te) energetici(-ce) (practicieni) din toată țara. Aceștia/acestea vor învăța și implementa practici esențiale de eficiență energetică. Vei învăța cum să eficientizezi casele în care locuiesc dar și cum să ajuți alți locuitori să obțină facturi mai mici fără să fie lipsiți de confort. Grupul de lucru, format în urma instruirilor, va fi în stare să efectueze audituri energetice pentru gospodăriile din zonele rurale.

 🌍 Cei/cele interesați(-te) de această oportunitate vor avea posibilitatea să participe la una din instruirile a câte 2 zile și anume: 19-20 octombrie sau 26-27 octombrie. Activitățile se vor organiza la Centrul de Instruire Ecologică EcoVillage (s. Rîșcova, r-nul Criuleni).

 💸 „Interesant! Vreau să aplic, dar cât costă instruirile?”

Trainerii, cazarea, alimentația, transportul sunt asigurate de către parteneri și EcoVisio. Participarea este gratuită, costurile (aproximativ de 2000 lei per participant) fiind acoperite. Este de responsabilitatea fiecărui(-rei) participant(-e) să se implice activ în proiect.

📌 Completați formularul. 👇

https://forms.gle/UV8GJCWVBfYyRzij8

 

Formular pentru particinați(-te) la instruirile din 19-20 octombrie și 26-27 octombrie 2024 pe tema eficienței energetice.

Suntem în căutare de participanți(-te) la instruirile din cadrul proiectului „Eficiența energetică în zona rurală anul 2024”. Vor fi organizate 2 instruiri a câte 2 zile fiecare cu aceiași tematică. Puteți participa doar la 1 instruire. Când? 1) 19-20 octombrie 2024 sau 2) 26-27 octombrie 2024 Unde? Teritoriul Centrului de Instruiri Ecologice EcoVillage (s. Râșcova, raionul Criuleni) Subiectele vor fi livrate de 4 experți în eficiență energetică. Veți afla despre: - Logica Eficienței Energetice; - Managementul energetic; - Ce este auditul energetic? Ce este managementul energetic?; - Calculul tehnic al măsurilor de eficiență energetică; - Izolarea termică. Anveloparea clădirilor; - Case sustenabile, independente energetic; - Metode accesibile de economisire a energiei; - Analiza consumului și pierderilor de energie electrică; - Implementarea măsurilor la nivel practic; - Exerciții practice pentru calculul performanței energetice a casei; - Sfaturi pentru raționalizarea con

forms.gle

  Termenul limită de înregistrare: 06 octombrie 2024, 23:59

Acest material a fost produs cu sprijinul guvernului elvețian. Conținutul acestuia nu reflectă neapărat punctul de vedere sau politicile guvernului elvețian sau ale organizațiilor contributive. Responsabilitatea pentru informațiile și opiniile exprimate aici le revin în totalitate autorilor.

Skat Consulting Ltd.  Swiss Cooperation in Moldova  Mă Implic - Proiect de implicare civică  în guvernarea locală

#eficientaenergetica #oportunitate #activism #training