Call for Applications: Oficiul Ambasadei Țărilor de Jos de la Chișinău lansează programul Tulip Youth Academy

Distribuie prietenilor:TYA cover b 720x

Oficiul Ambasadei Regatului Țărilor de Jos de la Chișinău lansează programul Tulip Youth Academy. 

 

Ce este Tulip Youth Academy? 

Tulip Youth Academy este o platformă dedicată tinerilor dornici de a învăța, interacționa, împărtăși și dezvolta împreună o comunitate de cetățeni activi. Platforma are drept scop să ofere oportunitatea de dezvoltare a inițiativelor pozitive. 

Tulip Youth Academy își propune să devină o comunitate ce împărtășește valorile democrației, bunei guvernări, drepturilor omului, justiției și statului de drept, cu dorința de a promova aceste valori în societate. 

Prin intermediul programului, oficiul Ambasadei Regatului Țărilor de Jos va sprijini potențialul, talentul, curajul și ideile tinerilor care își doresc să transforme Moldova într-un loc mai bun. 

 

Cum va decurge Tulip Youth Academy? 

Tulip Youth Academy va fi împărțit în 2 etape:

  • În prima etapă (martie - iunie 2021), participanții vor beneficia de o serie de seminare online, pe tematicile: democrație, bună guvernare, drepturile omului, justiție și stat de drept. 
  • În a doua etapă (iulie - decembrie 2021), participanții vor avea posibilitatea să beneficieze de un mini-grant pentru implementarea unui proiect dezvoltat în grup. 

Cei mai activi vor primi titlul de Tulip Youth Ambassador și vor beneficia de oportunitatea de a fi implicați în proiectele și activitățile ulterioare ale oficiului Ambasadei.  

 

Cine poate aplica? 

Programul este destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-30 de ani, ce împărtășesc valorile democrației, bunei guvernări, drepturilor omului, justiției și statului de drept. 

Doritorii de a se înscrie trebuie să identifice o problemă în comunitatea lor, să propună o soluție sau să facă trimitere la bune practici (maximum o pagină de text) și să ne expedieze un CV la adresa de email: [email protected] 

 

Procesul de selecție va decurge în 2 etape: soluția pentru comunitate + CV și interviul.  

 

Deadline-ul pentru aplicare este 19 februarie 2021.

 

Succes! 

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.