Top 10 Profesii pentru Generația Alpha

AH LOGO CHISINAU 1

Deși încă mai e timp până când membrii generației Alpha - născuți după 2010, vor intra în câmpul muncii, prognozele pentru profesiile viitorului au început deja să apară. Ce abilități, cunoștințe și deprinderi va dezvolta următoarea generație, având în vedere revoluția roboților și mișcarea tehnologică rapidă? - este una dintre întrebările majore care îi frământă pe cercetători.

America House Chișinău invită toată lumea, în special profesorii și părinții să participe la un webinar alături de Diana Nanu - Director Tekwill Academy Kids - de la care vom afla ce înseamnă a fi copil în generația Alpha; Ce profesii vor dispărea în următorii 10 ani; 5 tehnici utile pentru a-ți ajuta copilul să aleagă viitoarea profesie; 6 abilități necesare în sec. XXI și multe altele. 

Pe 13 aprilie, la orele 16:00 pe pagina de Facebook America House Chișinău ne vedem live! (https://fb.me/e/2R3D6ZWaa)

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.