Webinar: Maintaining Positivity, Balance & Mental Health with Mihaela Pînzari

AH LOGO CHISINAU 1

Este normal să trăim sentimente de anxietate, frică, frustrare, plictiseală și singurătate, uneori, dar este foarte important să oprim anxietatea și stresul să devină o normalitate în rutina noastră zilnică. În deosebi pentru că în ultimul an, o mulțime de oameni au fost afectați de autoizolare și distanțare socială din cauza COVID-19.

Menținerea pozitivității, echilibrului și sănătății mintale este esențială pentru o viață fericită și sănătoasă.

America House Chișinău invită pe toți să participe la un webinar cu Mihaela Pînzari - instructor de yoga, FLEX alumna'17, axat pe Menținerea pozitivității, echilibrului și sănătății mintale și să învețe despre reducerea stresului din minte-corp printr-o practică străveche - Yoga.

Evenimentul va avea loc pe 12 aprilie, live pe Facebook (https://fb.me/e/27O2zsDbw) , începând cu orele 16:00.

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.