Eveniment Public Online de prezentare a Studiului „Metode alternative de exprimare a votului: Lecții învățate pentru Republica Moldova din experiența României și Estoniei”

Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) organizează Marți, 23 Februarie, ora 13.30 – 15.30 Evenimentul Public Online de prezentare a Studiului „Metode alternative de exprimare a votului: Lecții învățate pentru Republica Moldova din experiența României și Estoniei”.  
 
Acest eveniment este organizat în parteneriat cu LID Moldova, Expert-Forum (România) și Coaliția Civică pentru Alegeri Libere și Corecte (CALC), cu susținerea Fundației KAS. Evenimentul se va desfășura în limba română, cu traducere în limba engleză. 
 
În cadrul discuției, autorii studiului vor prezenta principalele constatări și recomandări ale studiului. Ulterior, va urma o sesiune de dezbateri cu participarea experților din cadrul autorităților publice, partenerilor de dezvoltare, reprezentanților societății civile și mass-media din Republica Moldova. 
 
În acest context, vă invităm să participați la acest eveniment public online.  
 
Pentru a confirma participarea, vă rugăm să vă înregistrați aici.
 
Agenda evenimentului o găsiți aici.
 
Evenimentul va fi difuzat LIVE pe platforma privesc.eu și rlive.md.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.