Meet an American: Diversity Drives Innovation

AH LOGO CHISINAU 1

Luna Națională a Istoriei Afro-Americane din februarie sărbătorește contribuțiile pe care afro-americanii le-au adus istoriei americane în luptele lor pentru libertate și egalitate și aprofundează înțelegerea noastră despre istoria SUA.

America House Chișinău îi invită pe toți la un Facebook live dedicat să celebreze istoria și realizările afro-americane alături de invitatul nostru special: Eric R DySart, care va aborda modul în care diversitatea conduce la inovație. Eric este din New York, SUA și se află în prezent în Zutphen, Olanda.

Eric va vorbi despre originea familiei sale, de asemenea despre faptul că a fost primul din familia sa care a obținut o diplomă superioară și a mers la o școală din Ivy League. El va descrie, de asemenea, experiența sa de lucru în Moldova și cum este diferită sau similară în comparație cu SUA sau alte țări europene; și va vorbi, de asemenea, despre perspectiva sa asupra motivului pentru care această sărbătoare a lunii istoriei afro-americane este importantă în contextul ratei ridicate de discriminare și rasism din zilele noastre.

Eric este absolvent al Ivy League al Universității Columbia din New York în 2019, a obținut prima diplomă de master în științe în negocieri și gestionarea conflictelor, specializată în consolidarea păcii aplicate și a fost candidat la bursa Fulbright reprezentând Universitatea Columbia. Al doilea masterat în științe este în politici publice și guvernanță de la Școala de guvernanță a Universității Maastricht. Și cel de-al treilea masterat în științe este în dezvoltare umană, specializat în risc și vulnerabilitate de la Universitatea Națiunilor Unite-Maastricht Economic & amp; Institutul de cercetare socială pentru inovație și tehnologie.

Pe 22 februarie începând cu ora 17:30 te invităm la o conversație interesantă cu un vorbitor nativ.

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://fb.me/e/Q1UdkIww


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet