Programul FLEX anunță disponibilitatea abonării la un „Formular de Interes” pentru următoarea rundă de recrutare, din august 2024.



Elevii din Republica Moldova sunt invitați să se aboneze la “Formularul de Interes”, pentru a primi notificări în ziua deschiderii aplicațiilor pentru FLEX ediția 2025-2026, în august 2024.

Astfel, toți cei interesați, fie că sunt potențiali aplicanți, elevi, profesori sau părinți, pot să fie printre primii care vor afla când se deschid aplicațiile pentru programul FLEX. Pentru a vă abona sau pentru mai multe informații despre programul FLEX, vă invităm să accesați ais.americancouncils.org/flex

FLEX este un program de burse gratuit, care oferă elevilor din Moldova oportunitatea de a locui într-o familie gazdă americană și de a studia într-un liceu din SUA timp de un an academic. Evaluarea participanților se face de către o comisie de selecție din Statele Unite ale Americii, in baza a 3 runde riguroase de testare.

Scopul programului este de a promova schimbul cultural și înțelegerea internațională prin intermediul experienței de învățământ în Statele Unite.

FLEX este un program al Departamentului de Stat al SUA cu finanțare oferită de Guvernul SUA, administrat de Consiliile Americane pentru Învățământ Internațional.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați flex.md@americacouncils.org sau +373 76007613.