How to Apply for E.Y.E. Witness Global Fellowship?

AH LOGO CHISINAU 1

Eboné „Lady” Lockett este încântată să lanseze în cele din urmă Bursa Globală a Martorilor E.Y.E. cu sprijinul multor lideri globali.

Bursa E.Y.E. Witness integrează amplu știintele holistice, tehnologie, literatură, inginerie, arte, arhitectură și matematică (S.T.R.E.A.A.M), programe și experiențe de învățare prin servicii care angajează, pregătesc și poziționează noi lideri.

Țările participante includ Moldova, Cabo Verde, Ghana, Jamaica și SUA.

Vor fi 5 studenți aleși din Moldova cu 3 candidați în rezervă. Durata bursei este de 11 luni.

Studenții vor interacționa cu diverse părți interesate din școală, comunitate și întreprinderi / organizații, precum și cu vedete locale, naționale și globale, precum și cu membrii comunității.

Studenții vor primi suport tehnic și indemnizații (750 $ pentru ei înșiși - plătibili în trei tranșe) și (500,00 USD care urmează să fie bugetați și cheltuiți pentru, inovarea și implementarea unui proiect de „învățare prin servicii” prezentat la finele lui februarie).

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre (EYEWitness) Global Fellowship, America House Chișinău vă invită la un seminar online pe 31 martie cu Consuelo Maria Johnson - profesor de matematică Cambridge la școala Heritage International School, care vă va îndruma cu privire la modul de înscriere la program și va răspunde la toate întrebările tale.

Formularele de aplicare la fellowship se acceptă până SÂMBĂTĂ, 10 APRILIE 2021.

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://fb.me/e/20PJTzXB7

****

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.