Consiliul Național al Tineretului din Moldova anunță concurs pentru selectarea unui designer grafic



Context: Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) este o structura asociativă a 36 de organizații de tineret, ce promovează drepturile tinerilor și reprezintă interesele organizațiilor de tineret în procesul de elaborare, implementare și evaluare a politicilor de tineret, cu o experiență de peste 25 de ani, astfel lansăm apel public de selectarea unui designer grafic.

Descrierea funcției

Implementarea ideilor verbale – Acest aspect implică luarea conceptelor sau ideilor verbale și transformarea lor în materiale promoționale tangibile, cum ar fi afișe, pliante, broșuri sau alte materiale de marketing;

Elaborarea materialelor promoționale- În această parte a funcției, veți fi responsabil de crearea și proiectarea materialelor promoționale destinate mediilor online, cum ar fi postările pe rețelele de socializare, precum și layout-urile pentru presă, cum ar fi anunțuri sau articole publicitare.

Crearea proiectelor de identitate vizuala – Această parte a funcției implică dezvoltarea și implementarea unor concepte vizuale pentru identitatea unei companii sau a unui produs, inclusiv design-ul de ambalaje și alte materiale legate de branding..

CERINȚE:

  • Creativitate;
  • Seriozitate;
  • Cunoaşterea programelor Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Corel Draw, Figma;
  • Cunoaşterea cerintelor tehnice pentru procesul de producţie a diferitor materiale promoționale;

Dosarul pentru a participa la concurs:

  • Portofoliu cu exemple de lucrări efectuate de diferite tipuri și formate (până la 10 produse inclusiv imagini/cartele pentru media socială, GIF-uri, infografice, roll-up-uri/bannere/photowall, publicații pentru online și tipărit – pliante, broșuri, buletine informative și/sau alte produse similare celor enumerate în acest ToR.
  • CV.
  • Oferta de preț per oră.

Transmiteți CV-ul, portofoliul cu lucrări și oferta de preț per oră la adresa de e-mail: corespondenta@cntm.md până în data de 14 octombrie 2024.

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să contactați persoana responsabilă, la adresa de e-mail: gabriela.solomon@cntm.md sau la numărul 068473648.