I.P. "Oficiul Național de Implementare a Proiectelor în domeniul Mediului" anunță concursul pentru ocuparea funcției de responsabil tehnic în construcția și exploatarea instalațiilor de deșeuri solide.



 I.P. Oficiul Național de Implementare a Proiectelor în domeniul Mediului anunță concursul pentru ocuparea funcției de responsabil tehnic în construcția și exploatarea instalațiilor de deșeuri solide.

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare oferă suport financiar Republicii Moldova pentru implementarea proiectului „Deșeuri Solide în Republica Moldova”, orientate spre dezvoltarea managementului deșeurilor solide.

În acest context, Unitatea de implementare a Proiectului anunță concursul pentru ocuparea funcției de responsabil tehnic în construcția și exploatarea instalațiilor de deșeuri solide.

Responsabilul tehnic va asigura că lucrările de construcții vor fi executate în conformitate cu legislația Republicii Moldova, cele mai bune practici internaționale, și cu respectarea specificațiilor tehnice și a altor cerințe care vor fi aplicate.

Atribuții:

1. Oferă asistență la definitivarea cerințelor pentru bunuri, lucrări și servicii achiziționate în cadrul Proiectului (în cooperare cu Consultantul PISCCS).

2. Asigură efectuarea vizitelor la șantier sau participarea la ședințele de lucru cu antreprenorii privind executarea lucrărilor.

3. Asigură verificarea proceselor verbale, actelor și facturilor prezentate de furnizori, antreprenori și consultanți pentru lucrările efectuate și bunurile furnizate și serviciile prestate.

Cerințe:

I) Calificare generală și experiență:

a) Calificări generale:

  • Licență/diplomă universitară în inginerie civilă sau mecanică sau disciplină relevantă;
  • Nivel avansat de abilități PC, cunoștințe și abilități practice de utilizare a pachetelor/produselor standard MS;
  • Bună cunoaștere a limbii engleze, atât scrisă cât și verbală.

b) Experiență profesională generală:

  • Cel puțin 12 ani experiență de lucru ca inginer civil sau inginer mecanic.

II) Experiență specifică:

  • Experiență la supravegherea lucrărilor de construcție de minim 5 ani, va constitui un avantaj supravegherea lucrărilor cu accent pe infrastructura deșeurilor solide;
  • Cunoașterea legislației și standardelor din Moldova și UE referitoare la managementul deșeurilor solide;
  • Experiența la supravegherea lucrărilor de construcție în condițiile Contractelor FIDIC de cel puțin 5 ani, va constitui un avantaj.

Persoanele interesate pot aplica prin intermediul platformei electronice https://ecepp.ebrd.com/, număr anunț: EPP ID: 31551780.

Termen limită de depunere ofertelor data de 30.05.2024 15:00.