ERIM: Anunț de selectare a unui/unei Consultant/e în advocacy și sensibilizare pentru a dezvolta capacitățile OSC-urilor și a oferi mentorat



Equal Rights and Independent Media (ERIM) este în căutarea unui consultant/e/echipă de consultanți/te care să pregătească și să faciliteze o instruire de două zile privind campaniile de advocacy și de sensibilizare, precum și să ofere mentorat participanților în elaborarea planurilor/strategiilor lor de advocacy. Training-ul este programat pentru sfârșitul lunii martie 2022 (data finală va fi conevenită cu expertul selectat) și va fi organizat în Republica Moldova, în cadrul proiectului regional „COVID-19: Reziliența și Durabilitatea Societății Civile”.

„COVID-19: Reziliența și Durabilitatea Societății Civile” este un proiect regional implementat de către ERIM și finanțat de Uniunea Europeană. Proiectul își propune să sprijine organizațiile societății civile (OSC-uri), activiști/stele independenți/te și mass-media independentă astfel încât să-și poată continua activitatea în timpul pandemiei de COVID-19 și după.

Consultantul/a va:

  • Participa în procesul de selectare a participanților la training și va analiza necesitățile acestora;
  • Pregăti o agendă de instruire de două zile și materialele, inclusiv prezentări, necesare pentru instruire;
  • Livra un training de două zile;
  • Raporta instruirea prin expedierea agendei, evaluările participanților, lista participanților și descrierea succintă a temelor abordate și a concluziilor. Consultantul/a va prezenta un raport în termen de trei săptămâni, în română, rusă sau engleză, preferabil în limba engleza. Dacă nu este posibil, google translate este o metodă acceptabilă de traducere în engleză;
  • Oferi mentorat post-instruire participanților (până la 15 OSC-uri) interesați să își dezvolte planurile de advocacy și sensibilizare. 10 zile de consultanță vor fi alocate pentru mentorat.

Mai multe detalii despre anunț găsiți AICI