EU4Moldova: 2 (doi/uă) consultanți/te naționali/le pentru consolidarea capacităților APL din regiunile-cheie în scrierea și managementul proiectelorDescrierea contractului:              2 (doi/uă) consultanți/te naționali/le pentru consolidarea capacităților APL din regiunile-cheie în scrierea și managementul proiectelor

 • Un/o (1) Consultant/ă național/ă specializat în scrierea și managementul proiectelor pentru regiunea cheie Cahul
 • Un/o (1) Consultant/ă național/ă specializat în scrierea și managementul proiectelor pentru regiunea cheie Ungheni

Denumirea proiectului:             Programul EU4Moldova: regiuni-cheie (finanțat de UE)

Perioada contractului/serviciilor:  Iulie – Noiembrie 2021 (volumul estimat de lucru până la 25 zile lucrătoare pentru fiecare Consultant)

 

Următoarele criterii de calificare vor fi aplicate în selectarea Consultanților/telor:

Calificări academice:

 • Studii universitare în domeniul administrație publică, management, drept, economie, sociologie sau alte domenii conexe. Studiile de masterat reprezentă un avantaj.

Experiență:

 • Cel puțin 5 ani de experiență practică în domeniul scrierii și managementului proiectelor de dezvoltare locală, planificare strategică, monitorizare și evaluare participativă a strategiilor de dezvoltare locală, administrație publică locală.
 • Cel puțin 3 contracte similare prezentului contract în ceea ce privește domeniul de cuprindere și sarcinile abordate (dovadă: lista ultimelor 3 contracte în care Consultantul a fost implicat în ultimii 5 ani și rolul său în acesta, trebuie să fie prezentată împreună cu pachetul de aplicare).
 • Experiență în facilitare, coaching, mentorat și livrare de instruiri în domeniul scrierii și managementului proiectelor (dovadă: lista ultimelor 3 instruiri facilitate trebuie să fie prezentată împreună cu pachetul de aplicare);.
 • Experiență relevantă în implementarea de proiecte de dezvoltare locală va servi drept avantaj.
 • Experiență anterioară de colaborare cu agențiile ONU și/sau organizații internaționale, și/sau proiecte/program de dezvoltare finanțate de Uniunea Europeană/organizație donatoare va servi drept avantaj.

Competențe:

 • Capacități demonstrate de lucru în echipă, abilități excelente de planificare și organizare.
 • Abilități interpersonale, de luare a deciziilor, inițiativă și creativitate.
 • Abilitate de a analiza, planifica, comunica eficient, organiza și îndeplini rezultatele preconizate, adapta la diverse medii (culturale, economice, politice și sociale).
 • Abilitatea de a atinge rezultatele și termenii limită la timp, menținând standarde de înaltă calitate.
 • Cunoștințe și abilități privind MS Office, inclusiv Word, Excel, PowerPoint.

Cerințe privind cunoașterea limbilor:

 • Cunoașterea fluentă a limbii române și ruse. Cunoașterea limbii engleze va servi drept avantaj.

Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare în Moldova promovează diversitatea forței de muncă. Femeile, persoanele cu dizabilități, LGBT, romii și alte minorități etnice. lingvistice sau religioase, persoanele cu HIV, precum și refugiații și alți non-cetățeni cu drept legal de muncă în Republica Moldova, sunt încurajați să aplice.

DOCUMENTELE CE URMEAZĂ A FI INCLUSE LA DEPUNEREA OFERTELOR

Consultanții individuali interesați trebuie să prezinte următoarele documente/informații pentru demonstrarea calificărilor lor:

 • Propunerea care explică modul în care aplicantul satisface fiecare cerință de calificare și de ce dânsul/dânsa este cel/cea mai potrivit/ă pentru activitatea vizată. Potențialii solicitanți trebuie să indice clar pentru care funcție aplică.
 • CV care să includă informații privind experiența din trecut în proiecte/sarcini similare și produsele concrete obținute.
 • Cu privire la experiența necesară, indicată în punctul 3 de mai sus, următoarele dovezi trebuie să fie prezentat împreună cu pachetul de aplicare:

a) lista ultimelor 3 proiecte de dezvoltare locală implementate în care Consultantul a fost implicat și rolul său în acestea;

b) lista ultimelor 3 instruiri facilitate (facilitare/îndrumare/mentorat și instruiri) în domeniul scrierii și managementului proiectelor;

c) lista ultimelor 3 contracte/proiecte similare prezentului contract în ceea ce privește domeniul de cuprindere și sarcinile abordate, în care Consultantul a fost implicat în ultimii 5 ani și rolul său în acestea.

 • Propunerea financiară - în USD, specificând suma totală forfetară și numărul anticipat de zile lucrătoare, încorporată în Scrisoarea Ofertantului către PNUD, care să confirme interesul și disponibilitatea Contractului Individual (CI) pentru acest contract.

Solicitările doar de clarificări trebuie trimise prin comunicare electronică standard la următorul e-mail: victoria.josan@undp.org. PNUD va răspunde prin poșta electronică standard și va trimite copii în scris a răspunsului tuturor candidaților, inclusiv explicarea întrebării fără identificarea sursei întrebării.

Conform instrucțiunilor furnizate în Anunțul de procurare de consultanță individuală - „Cererile vor fi trimise numai online” apăsând butonul „Aplică online”. Inițial trebuie să vă înregistrați și apoi să vă autentificați cu ID-ul și parola pentru a trimite aplicația Dvs. pentru acest anunț.

Pentru detalii, regăsiți Termenii de referință și Anunțul de procurare de consultanță individuală anexate la anunț (la capitolul "Supporting Documents"): https://sc.undp.md/jobdetails/2250/Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet